Henüz 6 yaşında! Minik Reşad, İsrail saldırısında tüm ailesini kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Gazzeli 6 yaşındaki Meha Reşad, İsrail ordusunun evlerine düzenlediği saldırıda bütün ailesini kaybetti. Anne, baba ve kardeşlerinden bir daha haber alınmayan minik Meha'nun vücudunda ağır yanıklar ve krııklar oluştu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 29 bine yaklaştı. Ölenlerin en az 12 bini çocuk, 8 binden fazlasının ise kadın olduğu belirtilirken, bombardımanlar devam ediyor.

Özellikle sivillerin sığındığı alanları hedef alan işgalci İsrail ordusu katliamı sürdürürken, bölgeden gelen görüntüler yürek sızlatıyor.

6 YAŞINDAKİ MEHA TEK BAŞINA KALDI

Gazzeli 6 yaşındaki Meha Reşad, İsrail'in evlerine düzenlediği saldırıların ardından tek başına kaldı. Annesi, babası ve kardeşlerinden bir daha haber alınamayan Meha’nın vücudunda ağır yanıklar ve kırıklar oluştuğu belirtildi.

AİLESİNİN DURUMUNDAN HABERSİZ

Kuşatma altındaki Gazze'de bulunan El Ehli Baptist hastanesinde acı çeken Meha, ailesinin durumundan habersiz.

Meha'nın dedesi Ebu Reşad El-Arair, "Çocuk anne babasının şefkatiyle büyür, bu yaşadıklarımızın hepsi haram, zulüm. Ailesinden kimse hakkında bir bilgiye ulaşamadık. Bir gazeteci Meha’nın görüntüsünü paylaşmış. Şifa hastanesindeymiş. Öyle haberimiz oldu. Gittik aldık buraya getirdik" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...