Son dakika... Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un Bali'de hastaneye kaldırıldığı iddia edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

SON DAKİKA HABERİ: Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, G20 Zirvesi için gittiği Bali'de hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Ancak haber, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova tarafından yalanlandı.

Associated Press'in Endonezyalı yetkililere dayandırdığı habere göre, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un G20 zirvesi için Endonezya'nın Bali Adası'na geldikten sonra hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Endonezyalı yetkililer yorum yapmazken, Lavrov'un kalbindeki bir rahatsızlıktan dolayı hastaye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

RUSYA DIŞİŞLERİ'NDEN YALANLAMA 

Rusya Dışişleri Bakanlığı ise yaptığı açıklamada, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un hastaneye kaldırıldığına dair basında çıkan haberlerin "sahte" olduğunu söyledi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "Bu elbette, sahtekarlığın zirvesidir." Dedi.

Zirvede Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i temsil eden Lavrov, pazar günü Bali'ye geldi.

ZAHAROVA’DAN VİDEOLU PAYLAŞIM

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, resmi telegram hesabından Lavrov'un görüntüsünü paylaştı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...