Taksim’deki saldırıdan kurtulan İtalyan turist dehşet anlarını anlattı! ‘Hayatımda hiç bu kadar hızlı koşmamıştım’ 

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taksim’deki saldırıdan kurtulan İtalyan turist dehşet anlarını anlattı! ‘Hayatımda hiç bu kadar hızlı koşmamıştım’ 

DÜNYA Haberleri

İstiklal caddesinde 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 81 vatandaşımızın yaralandığı saldırıdan kıl payı kurtulan İtalyan öğrenci Massimo D’Angelo yaşadığı anları İngiliz basınına anlattı. D’Angelo, yaşadığı panik dolu anları anlatırken ‘Hayatımda hiç bu kadar hızlı koşmamıştım ‘ dedi. 

Taksim İstiklal caddesinde 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 81 vatandaşımızın yaralandığı saldırıdan kıl payı kurtulan İtalyan öğrenci Massimo D’Angelo yaşadığı anları İngiliz basınına anlattı. D’Angelo, yaşadığı panik dolu anları anlatırken ‘Hayatımda hiç bu kadar hızlı koşmamıştım ‘ dedi. 

Taksim’deki saldırıya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırının faili olarak terör örgütü PKK/PYD'yi işaret etti.  Bakan Soylu, "Eylemin talimatının Kobani'den geldiği, eylemi yapanın Afrin'den geçtiği konusunda bir değerlendirmemiz var" dedi. 

Soylu, İstiklal Caddesi'ne bombayı bırakan kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını duyurdu. İstanbul Taksim İstiklal caddesindeki saldırıda sağ kurtulan İtalyan öğrenci yaşadığı korku ve panik dolu anları anlattı.

İngiliz basınından The Mirror’a konuşan D’Angelo, saldırıyı anlatırken “Sınıf arkadaşlarımla birlikte müzeye gitmiştik ve kahve içmeye karar verdik sonra patlama sesini duyduk” diyen D’Angelo hayatta oldukları için şanslı olduğunu söyledi ve insanların dehşet içinde bağırdığını ve kaçtığını gördüğünü ifade etti o anları ‘Hayatımda hiç bu kadar hızlı koşmamıştım’ ifadeleri ile anlattı. 

"İNSANLARIN MASALARIN ANLTINA SAKLANDIĞINI GÖRDÜM"

Daha sonrasının ise bulanık olduğunu ve hatırlamadığını ifade eden D’Angelo, daha sonra her yerin ambulans ve polisler, helikopter ve siren sesleri ile dolu olduğunu anlattı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...