Burs paraları bu gece öğrencilerin hesabına yatıyor

Düzenleyen:
Burs paraları bu gece öğrencilerin hesabına yatıyor

GÜNDEM Haberleri

"Üniversite öğrencilerinin kredi ve burs paraları ne zaman yatacak?" sorusu cevap buldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, öğrencilerin hesabına bu gece itibariyle kredi ve burs paralarının yatacağını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilk defa kredi ve burs alacak öğrenciler ile ilgili sosyal medya hesabınan açıklamada bulundu. Bakan Kasapoğlu, burs ve kredilerin bu gece itibariyle öğrencilerin hesabına yatacağını duyurdu. Kasapoğlu, ekim, kasım ve aralık aylarının ödemelerinin (toplamda bin 950 lira) yatırılacağını söyledi..

2022 ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 yılında öğrencilere ne kadar burs ve kredi verileceği yönünde açıklamada bulunmuştu. Erdoğan "Önümüzdeki yıl burs rakamlarını lisans öğrencilerine 850 TL, yüksek lisans öğrencilerine 1.700 TL, doktora yapanlara 2.550 TL'ye çıkarıyoruz" demişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...