EGM harekete geçti: Yağ fiyatları üzerinden provokasyon yapan yandı

Düzenleyen:
EGM harekete geçti: Yağ fiyatları üzerinden provokasyon yapan yandı

GÜNDEM Haberleri

EGM, yağ fiyatları üzerinden provokatif paylaşım yapan şahıslar hakkında işlem başlatıldığını duyurdu.

Yükselen ayçiçek yağları fiyatları üzerinden sosyal medyada yeterli stok bulunmadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bunun üzerine vatandaşlar marketlere akın ederek yağ alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Söz konusu olay sebebiyle açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, yağ fiyatları üzerinden provokatif ve dezenformasyon içeren paylaşımlarda bulunan 45 hesap hakkında işlem başlattığını duyurdu.

45 HESAP HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

EGM’den yapılan yazılı açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir. Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında, Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinde 'Yağ fiyatları' üzerinden provokatif ve dezenformasyon içeren paylaşımlarda bulunan 45 hesap hakkında işlemlere başlanılmıştır” denildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...