AK Parti MKYK toplantısı bugün yapılacak: 2 önemli konu masada olacak!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti MKYK toplantısı bugün yapılacak: 2 önemli konu masada olacak!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Yapılacak toplantıda, yerel seçim ve kongre hazırlıklarının ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda, yerel seçim ve kongre hazırlıklarının yanı sıra iç ve dış gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki MKYK toplantısı saat 15.00'te başlayacak. Seçimlerin ardından ilk kez yapılacak toplantıda 14 ve 28 Mayıs'ta alınan seçim sonuçları değerlendirilecek, kongre ve yerel seçim hazırlıkları ele alınacak. Bu kapsamda, Seçim İşleri ile Mali ve İdari İşler Başkanlığı'nın sunum yapması bekleniyor.

PARTİ SÖZCÜSÜ AÇIKLAMA YAPACAK

Meclis çalışmalarının da gözden geçirileceği toplantıda, bir diğer gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları olacak. Öte yandan ekonomideki gelişmeler değerlendirilecek. Toplantının ardından Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapacak. (Kaynak: TRT Haber)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...