Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e seçim tebriği

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e seçim tebriği

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'da genel seçimlerin ikinci turunda yeniden başbakan seçilen Kiryakos Miçotakis'i telefonla arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Yunanistan’da düzenlenen genel seçimlerde yeniden başbakan seçilen ve bugün yemin eden KyriakosMiçotakis’i telefonla arayarak tebrik etti. Tebrik mesajının ardından Miçotakis’in ofisinden açıklama geldi.

NATO ZİRVESİ'NDE GÖRÜŞECEKLER

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in, gelecek ay Litvanya'nın başkenti Vilnius’ta yapılacak NATO Zirvesi’nin oturum aralarında bir araya gelecekleri ifade edildi.

KABİNE BELLİ OLDU

Yunanistan’da dün düzenlenen seçimlerde büyük farkla yeniden başbakan seçilen Kyriakos Miçotakis’in bugün yemin etmesinin ardından yeni kabineyi de kurdu. 

PARLAMENTODA 4 TÜRK VEKİL

Genel seçimlerde 4 Türk kökenli milletvekili adayı da parlamentoya girdi. Radikal Sol Koalisyon - İlerici İttifakı'nın (SYRIZA) adayı Özgür Ferhat ve Panhelenik Sosyalist Hareket'in (PASOK) adayı İlhan Ahmet Rodop'tan, SYRIZA'nın adayı Hüseyin Zeybek ve PASOK'un adayı Burhan Baran ise İskeçe'den parlamentoya girmeye hak kazandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...