Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'nın başlattığı 'Sanat Okulu Projesi'ne destek: 100'er lira katkı temenni ediyorum

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'nın başlattığı 'Sanat Okulu Projesi'ne destek: 100'er lira katkı temenni ediyorum

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi hakkında sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Bahçeli, vatandaşları proje için başlatılan bağış kampanyasına destek olmaya çağırdı ve "Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde 100’er lira katkı vermelerini içtenlikle temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, uzun süredir çalıştığı 'Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu Projesi' için bağış kampanyası başlattı. Şu ana kadar toplamda 1,559,400 TL para toplandı. Proje hakkında konuşan Anlı, "Bunlar bizi bir araya getiren başarılar. Çocukları sokaktan alıp okula getireceğiz. İsteyen herkesin gelebileceği projeyi önce İstanbul’da ardından tüm Türkiye’de başlatacağız. Okulla ilgili çok hayalim var. Milli Eğitim Bakanımızla da görüşüp bir an önce hayata geçirmek istiyoruz" dedi. Müge Anlı'ya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den destek geldi. Bahçeli, sosyal medya hesabından Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi’ne ilişkin açıklama yaptı.

KAMPANYAYA DESTEK TALEBİ

Devlet Bahçeli, "Roman kardeşlerimizin eğitim görecekleri, sanat kabiliyetlerini geliştirecekleri "Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi”ni gönülden destekliyorum. Bu vesileyle açılan yardım kampanyasına hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde 100’er lira katkı vermelerini içtenlikle temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'nın başlattığı 'Sanat Okulu Projesi'ne destek: 100'er lira katkı temenni ediyorum

DEĞERLİ BİR GİRİŞİMDİR

Bahçeli, "Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygusunun canlı olması milli varlığımızın iftihar edilecek hasletlerinden birisidir. Türk kültür ve medeniyetinin ağırlık merkezi insandır. Nitekim inancımıza göre insan yaratılmışların en şereflisidir. Bizim anlayışımıza göre insan insana yar ve yuva olmalıdır. ATV’de dikkat çeken programlara imza atan Müge Anlı; aynı zamanda sosyal yaraların sarılmasına, haksızlığa uğrayanların sesi olmaya takdir edilecek ölçülerde devam etmekte, destek vermektedir. Anlı’nın başlatmış olduğu “Aşevleri Projesi”nin yanı sıra Roman kardeşlerimizi kapsayan "Sanat Okulu Projesi" bizim nazarımızda değerli bir girişimdir. Roman kardeşlerimizin eğitim görecekleri, sanat kabiliyetlerini geliştirecekleri "Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi”ni gönülden destekliyorum. Bu vesileyle açılan yardım kampanyasına hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde 100’er lira katkı vermelerini içtenlikle temenni ediyorum. Roman kardeşlerimizin yanındayız, onların lehine olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Bu düşüncelerle Müge Anlı’yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum" açıklamasında bulundu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...