Erdoğan bugün bir müjde açıklayacak mı? Osman Nuri Kabaktepe canlı yayında paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erdoğan bugün bir müjde açıklayacak mı? Osman Nuri Kabaktepe canlı yayında paylaştı

Gündem Haberleri

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe TGRT Haber'e açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün müjde açıklayabilir mi?' sorusuna "Bundan önceki mitinglerde de çok farklı konularda mesajlar vermişti bugün de olabilir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden birini bugün İstanbul'da gerçekleştirecek.

Miting öncesinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, TGRT Haber'de soruları cevapladı.

Kabaktepe, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün müjde açıklayabilir mi?' sorusuna "Bundan önceki mitinglerde de çok farklı konularda mesajlar vermişti bugün de olabilir." ifadelerini kullandı.

"Murat Kurum başkan 1 Nisan'da görevine başlayacak." diyen Kabaktepe, "Cumhur İttifakı'nın belediye sayısı artacak. Gerçek anketi 1 hafta sonra göreceğiz. Büyük İstanbul Mitingimiz şehrimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...