Eşini ve 9 aylık bebeğini odaya kilitleyip evi ateşe verdi!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manisa’da eşiyle tartışan bir kişi, eşi ve 9 aylık bebeğini bir odaya kilitleyip evi ateşe verdi. Dehşete düşüren olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesi dehşete düşüren anlara tanıklık etti. Eşiyle henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma içerisine giren şahıs, eşini ve kundaktaki bebeğini bir odaya kilitledi. Gözü dönen şahıs ardından evi ateşe verdi.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, olay, Alaşehir ilçesi Şeyhsinan Mahallesi'nde meydana geldi.

Ü.D. ile eşi E.D. arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında öfkelenen Ü.D., eşi E.D. ve 9 aylık bebekleri A.D.'yi odaya kilitleyerek evi ateşe verdi.

Evden yükselen dumanları gören çevredekiler, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangın merdiveniyle E.D. ve 9 aylık bebeğinin kilitli kaldığı odaya girdi.

DUMANDAN ETKİLENDİLER

Anne ve bebeği itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, baba Ü.D. ise dumandan etkilendi. Ü.D., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...