Kaçakçılara geçit yok: Mücadelede kararlıyız!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kaçakçılara geçit yok: Mücadelede kararlıyız!

GÜNDEM Haberleri

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılıkla mücadeleye devam ediyor. Gerçekleştirdikleri son operasyonda çok sayıda kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirilerek satışına engel olundu. Valilik yaptığı açıklamada mücadelede kararlı olduklarını dile getirdi.

Ağrı'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından düzenlenen başarılı operasyonla çok sayıda kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirildi. Valilik konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Doğubayazıt ilçesinde kaçak sigara ve telefon ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda bin 980 paket kaçak sigara ve 3 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince Doğubayazıt ilçemizde yapılan operasyon neticesinde, 1.980 adet kaçak sigara ve 3 adet kaçak cep telefonu ele geçirilmiştir. Kaçakçılık ile mücadelede kararlıyız” ifadelerine yer verildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...