NATO'da kritik temas... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile görüşecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
NATO'da kritik temas... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile görüşecek

GÜNDEM Haberleri

Yunanistan seçimlerini kazanarak yeniden başbakan olan Miçotakis’in ofisinden açıklama geldi. Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in, gelecek ay Litvanya'da düzenlenecek olan NATO Zirvesi'nde bir araya geleceği belirtildi.

Komşu Yunanistan'da dün gerçekleştirilen seçimleri Başbakan Miçotakis kazandı. Miçotakis'i ilk kutlayan isim ise Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Erdoğan'ın kutlama telefonun ardından Miçotakis'in ofisinden iki lider NATO Zirvesi'nde görüşecekler açıklaması geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Litvanya'nın başkenti Vilnius’ta yapılacak NATO Zirvesi’nin oturum aralarında bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Yunanistan’da düzenlenen genel seçimlerde yeniden başbakan seçilen ve bugün yemin eden Kyriakos Miçotakis’i telefonla arayarak tebrik etmesinin ardından Miçotakis’in ofisinden açıklama geldi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in, gelecek ay Litvanya'nın başkenti Vilnius’ta yapılacak NATO Zirvesi’nin oturum aralarında bir araya gelecekleri ifade edildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...