Okul çevrelerinde eş zamanlı denetim

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Okul çevrelerinde eş zamanlı denetim

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Batman’da emniyet güçleri tarafından okul çevrelerinde eş zamanlı denetim yapıldı. Denetimlerde 135 okul ve çevresi, 35 internet, oyun salonu 10 metruk bina, 79 park ve bahçe, 89 okul servis denetlendi ve 9 araca 9 bin 617 TL cezai işlem uygulandı" ifadelerine yer verildi.

Batman genelinde 112 ekip, 527 personelin katılımıyla okul önleri ve çevresi, metruk bina, park ve okul servislerinin denetimi yapıldı.

Okul çevrelerinde eş zamanlı denetim

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçları denetim uygulaması dahilinde, il ve ilçelerde 112 ekip, 527 personelin katılımı ile uygulama yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, "430 şahsın sorgusu yapılarak dolandırıcılık suçundan bir şahıs yakalandı.

135 okul ve çevresi, 35 internet, oyun salonu 10 metruk bina, 79 park ve bahçe, 89 okul servis denetlendi ve 9 araca 9 bin 617 TL cezai işlem uygulandı" denildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...