Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
29 Temmuz 2023 - 14:10

Sürpriz evlilik teklifi 8 yılın ardından geldi, eşinin yanıtı nikahtakinden farksız olmadı

Adana’da bir kişi eşine 8 yıl sonra evlilik teklifi sürprizi yaptı. Eşinin ölene kadar bekleyeceğini söylediği evlilik teklifini, ‘Benimle evlenir misin Mervem’ yazdırdığı aracı ile gerçekleştirdi. İlgi odağı olan arabayı görenler dönüp fotoğraf çektirdi. 
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
29 Temmuz 2023 - 12:03

Osmanlı’dan günümüze 700 yıllık tarih: Hala dimdik ayakta

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yüzyıllardır sapasağlam duran çınar ağacının Selçuklu ve Osmanlı Devletlerini gördüğünü söyleyen Tarih Araştırmacısı ve Emekli Öğretmen Hasan Topuz, 700 yıllık bir yaşının olduğunu ifade etti.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
28 Temmuz 2023 - 14:52

Çocuklarına yük olmamak için yaptığı yürekleri sızlatmıştı... Süleyman amcadan acı haber

Kastamonu’da ölmeden önce kendi mezarını kazan ve kefenini hazırlatan, çocuklarına yük olmamak için ölüme hazırlanan Süleyman amca hayata gözlerini yumdu.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
28 Temmuz 2023 - 11:59

AŞURE GÜNÜ MESAJLARI 2023 | Dualı, ayetli, hadisli ve resimli Aşure Günü mesajları

İslam alemi için önemli aylardan birisi olan Muharrem ayının gelmesi ile bu önemli günü sevdikleri ile paylaşmak isteyenler en özel aşure günü mesajlarını araştırıyorlar. Sevdiklerine güzel mesajlar göndermek vatandaşlar Facebook, SMS, WhatsApp, Instagram üzerinden dualı, ayetli, hadisli ve resimli Aşure Günü mesajları paylaşıyorlar. İşte sizin için seçtiğimiz en güzel Aşure günü mesajları…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
28 Temmuz 2023 - 09:53

Deprem anında öyle bir korku yaşadı ki, dünyası tamamen karardı

6 Şubat’ta namaz kılmak için kalktığında baktığı saat gördüğü son saat oldu. Yıkıcı depremin meydana gelmesiyle daha önce bir gözü görmeyen 77 yaşındaki Sermin teyzenin diğer gözü de yaşadığı korkudan görmemeye başladı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
27 Temmuz 2023 - 12:13

5 yıl önce tedavi ettiği karga "Abdi", yanından ayrılmıyor, esnafın dükkanında çalışıyor

Sultangazi'de bir esnaf, 5 sene önce dükkanına gelen yaralı bir kargayı tedavi etti. Karga ise adamın yanından bir an olsun ayrılmadı. Esnaf, "Abdi" ismini verdiği karga ile aralarında bir dostluk oluştuğunu anlattı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
27 Temmuz 2023 - 11:19

Zeka seviyesini ölçen test: Saklanan 3 gizli ördeği bulursanız dâhisiniz

Optik illüzyon testleri şimdilerde çok popüler. Bu elden ele dolaşan testte, 3 gizli örnek yer alıyor. Onları bulmak için 10 saniyeniz var.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
26 Temmuz 2023 - 09:47

Onlar için enkaz kente geri döndü: Aylık 10 bin TL harcama yapıyor

Hatay’da yaşayan Gürcistanlı gelin Sabiha Günaydın, kentin enkaza dönen ıssız sokaklarındaki kedilere can oluyor. Aylık 10 bin TL harcama yaparak 200 kediye kendi deyimiyle ‘annelik’ yapıyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
24 Temmuz 2023 - 17:04

Soğanın hiç bilinmeyen etkisi. Boynunuza bağlayınca ne oluyor? Eskiler hep yaparmış...

Hemen hemen her yemeğin içinde bulunan ve faydalarıyla dikkat çeken soğanın hiç bilmediğiniz bir yönü de var. Soğanı boynunuza bağlayıp bir süre bekletirseniz inanılmaz bir etki oluşturuyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
24 Temmuz 2023 - 15:14

Korkunç fiyatlara satılıyor: Kangal gibi güçlü bir ırk, yüksek talep var...

Sivas'ın taklacı güvercine yoğun talep var. Bir dönem hobi olarak beslenen güvercinler şimdilerde yüksek meblağlara satılıyor. İşin ticaretini yapmaya başlayan Sivaslılar taklacı güvercinleri bacasız fabrika olarak görüyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
23 Temmuz 2023 - 13:37

Görenleri şaşkına çevirdi: Kendisi 45 gelinliği 65 kilo!

Bodrum'da gerçekleşen düğünde tüm gözler mutlun çiftten ziyade 3 milyon liralık ve 65 kiloluk gelinlikteydi. Ağırlığıyla hayrete düşüren gelinliği 45 kilo olan gelinin nasıl taşıdığıysa merak konusu.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
23 Temmuz 2023 - 10:40

İlginç özelliği herkesi şoke ediyor: Terso Kemal 19 yıldır her şeyi tersten anlıyor

Gaziantep'te Terso Kemal adında bir vatandaş 19 yıldır tersten konuşabildiğini ve her şeyi tersten anladığını söylüyor. Kelimeleri hızlı ve doğru bir şekilde tersten söyleyen Kemal Elma görenleri şaşkınlığa uğraşıyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
22 Temmuz 2023 - 16:20

Keman resitali ile şarkılı türkülü buğday hasadı

Bartın’da bir köyde, tarlada keman eşliğine şarkılı türkülü eğlence ile buğday hasadı yapıldı. Tarla sahibi emekli müzik öğretmeni Aydın Eriş türküleri ve yöresel manileriyle keyifli dakikalar yaşattı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
22 Temmuz 2023 - 11:52

9 saniyeniz var… Saklanan iki kediyi bulan ‘süper zeki’ çıkıyor

Gözlem becerilerinizi test etmek için harika bir optik illüzyonla karşınızdayız… Bu resimde iki gizli kedi var. Onları 9 saniye içinde bulabilir misiniz? Meydan okumayı şimdi deneyin!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
22 Temmuz 2023 - 10:54

Kas hastası Muhammet’in hayali gerçek oldu, mutluluğu gözlerinden okundu

Eskişehir’de yardımseverlerin, 8 yaşındaki kas hastası Muhammet’e yaptıkları sürpriz duygulandırdı. En büyük hayali olan akülü sandalyesine kavuşan Muhammet'in duygu dolu sözleri dikkat çekti.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
22 Temmuz 2023 - 09:56

40 derece sıcakta zorlu mesai: Her şey hayvanları için

Hatay’da çobanlık yapan Mehmet Kara, hava sıcaklığının 40 dereceyi bulmasıyla her gün eşek sırtında güneşin altında ekmeğini kazanmak için mesaini sürdürüyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
21 Temmuz 2023 - 15:57

Dünyanın en zehirli örümceği Ayvalık'ta: İnsanların sinir hücrelerini öldürüyor

Ayvalık'ta bir vatandaş dünyanın en zehirli örümceklerinden birine rastladı. Kendi eşini yiyen ve insanların sinir hücrelerini öldürebilecek güçte olan bu örümceği gören vatandaşlar panik içinde kaldılar. Örümceğin fotoğrafını çekerken eşek arısını alıp zehriyle öldürmesi dikkatlerden kaçmadı. İşte dünyanın en zehirli örümceği hakkında bilinmeyenler...
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
21 Temmuz 2023 - 12:25

Gizlenen atı bulmak için süre 6 saniye! Yalnızca çok zekiler çözüyor

IQ'nuzu test etmek için harika bir optik illüzyon hazırladık. Bu resimde gizli bir at var. Onu 6 saniye içinde bulabilir misiniz? Meydan okumaya hazırsanız hadi başlayalım.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
21 Temmuz 2023 - 11:42

Evinin önünde gördü, fotoğrafını çekince farketti: Sırtındaki suret görenleri ürküttü

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş evinin önünde yengeç örümceğine rastladı. Sırtındaki şekli insan yüzüne benzeten vatandaş, fotoğrafını çekti. Örümceği görenler ise gözlerine inanamıyor. Örümceğin adeta göz, ağzı ve kaşı var.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
21 Temmuz 2023 - 10:58

92 yaşında kemoterapisiz kan kanserini yendi! Farklı bir tedavi yöntemiyle sağlığına kavuştu

Dişeti kanaması, halsizlik, ateş ve zayıflama gibi şikayetlerle hastaneye giden Sadakat Belkıs Yılmaza’a lösemi (AML) tanısı konalı 3 sene oldu. Hastalığı gizlenerek tedavi olan Yılmaz yaşama sevinci sayesinde 92 yaşında kanseri yendi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
20 Temmuz 2023 - 13:48

IQ testi: Görseldeki köpeği 13 saniyede bulanlar sivri zekalı!

Kedi görselindeki gizli köpeği bulabilir misiniz? Göründüğü kadar kolay değil! Bu optik illüzyon gözlem becerilerinizi test edecek ve beyninizi zorlayacak. Bakalım süre dolmadan kedilerin arasındaki köpeği fark edebilecek misiniz?
Başa Dön Sona Git