Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Temmuz 2023 - 16:07

Dört ayaklı doğdu, görenleri hayrete düşürdü

Ankara'da bir çiftlikte 4 ayaklı civciv doğdu. Görenleri hayrete düşüren civcivi çiftlik sahibi anlattı. Civcivin herhangi bir sıkıntısı olmadığını ifade etti.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Temmuz 2023 - 13:56

Süre: 6 saniye! Çimlerin arasındaki tavşanı bulanın göz doktoruna ihtiyacı yok

Sadece en keskin gözlere sahip kişiler çimlerin arasındaki tavşanı 6 saniye içinde fark edebiliyor. Siz de onlardan biri misiniz? Görsel becerilerinizi şimdi test edin.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Temmuz 2023 - 12:19

Türkiye'nin baloncusu şehir şehir geziyor! Hem çocukları eğlendiriyor hem kendisi eğleniyor

Emekli olduktan sonra balonculuk yapmaya başlayan Nurettin Taşdelen işini yaparken şehir şehir geziyor. Tüm Türkiye'yi gördüğünü dile getiren baloncu, işini çok sevdiğini ve yeni kültürler tanımaktan mutlu olduğunu belirtti.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
12 Temmuz 2023 - 10:40

Bu da oldu! Çileğin turşusu kuruldu: Tam 70 çeşit meyve ve sebzeden oluşuyor

Kahramanmaraş'ta bir turşucu depremden sonra tekrar faaliyete geçirdiği dükkanında ilginç bir yönteme başvurdu. 70 çeşit meyve ve sebzeden turşu ürettiğini ifade eden Mert Yatalakoğlu'nun en dikkat çeken turşusu ise çilekten yapılan oldu.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
11 Temmuz 2023 - 15:31

Cenaze töreninde kavga çıktı, tekme tokat havada uçuştu

Zonguldak'ta bir cenaze töreninde akrabalar arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek tekme tokatlı kavgaya dönüşünce polis ekipleri çağrıldı. O sırada başka bir cenazeye katılan AK Parti eski Milletvekili Özcan Ulupınar araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
11 Temmuz 2023 - 14:55

En uzağı İstanbul'a 3 saatlik mesafede! Ücretsiz gidebileceğiniz doğayla iç içe 9 tatil yeri

Sıcak yaz aylarında şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen tatilciler, kamp ve karavan tatillerine yöneldi. Eşsiz doğada kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler için hiçbir ücret ödemeden kamp yapabileceğiniz mükemmel yerleri listeledik.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
11 Temmuz 2023 - 12:34

Küpe Dağının eteklerinde şifa kaynağı arı sütü üretiyor: Kilogramı 10 bin lira

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2 bin 535 rakımlı Küpe Dağının eteklerinde arı sütü üreten Ali Topçu, bu şifa kaynağını Türkiye’nin dört bir yanına gönderiyor. Topçu, babasından öğrendiği aracılığı çocuklarına öğreterek bu geleneği nesilden nesile taşımak istiyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
11 Temmuz 2023 - 11:45

Böyle gelenek görülmedi: Düğün sahiplerini sulama kanalına attılar!

Amasya'da bir düğünde ilginç bir gelenek görenleri hayrete düşürdü. Köylüler, düğün sahiplerini merdivene bağlayıp sulama kanalına attılar. Tüm misafirler olayı heyecanla seyretti.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
11 Temmuz 2023 - 09:27

Görenler şaşkına döndü: Araç alevler içinde kaldı

Maltepe'de bir araç, sürücüsü kontağı çevirir çevirmez alev aldı. Çıkan yangın ekipler tarafından kontrol altına alınırken can kaybı ve yaralanma olmadığı öğrenildi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
10 Temmuz 2023 - 14:09

Eşsiz manzarasıyla göz kamaştırıyor… Turizmi canlandıran lavanta tarlaları

Sinop'un Bektaşağı köyünde, 2020'de kadın girişimci Filiz Özdemir ilde lavanta ekimini yapan ilk kişi oldu. Yerli ve yabancı turistler için güzel görüntüsü ve mis kokusuyla alternatif turizm rotası oldu.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
10 Temmuz 2023 - 12:26

Görseldeki ikinci kaplan nerede? 5 saniyede sadece gerçek zekiler buluyor

Son günlerde popüler hale gelen bu optik illüzyonda göreviniz, gizlenmiş ikinci kaplanı tespit etmek! Olağanüstü gözlem becerilerine sahip olduğunuzu kanıtlamak için bu zorlu testi 5 saniye içinde geçmelisiniz!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
10 Temmuz 2023 - 11:23

Görenleri şaşkına çeviren genç: 40 yaşında gösteriyor ama gerçek yaşını asla tahmin edemezsiniz!

Kahramanmaraş’ta yaşayan genç dünyada nadir görülen 'erken yaşlanma' hastalığına karşı mücadele veriyor. 20 yaşındaki Enes hastalığı nedeniyle 40 yaşlarında gösteriyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
09 Temmuz 2023 - 14:27

Hem 3 milyonluk otomobili çaldı hem de el salladı

Konya'da 3 milyonluk aracı çalmak için iş yerine gelen şüpheli güvenlik kamerasına el sallayıp içeri girdi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
09 Temmuz 2023 - 12:04

400 yıldır haftada 1 kez pişiyor: Ziyaretçi akını nedeniyle nüfus 7 katına çıkıyor!

Bu ilçeye 400 yıldır haftada bir kez pişen kavurma ve güveci yemek için ziyaretçiler akın ediyor. İlçe, nüfusunun 7 katı misafiri ağırlıyor. Kavurma ve güveçler ise kısa süre içinde tüketiliyor. Ziyaretçi akınına uğrayan bu ilçe lezzet tutkunlarının odak noktası haline geldi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
07 Temmuz 2023 - 17:43

Dünyaevine giren damattan ilginç gelin arabası: Görenler inanamadı

Mardin Nusaybin'de dünyaevine giren damat Ömer Orak, farklı bir gelin arabası seçimi yaptı. Tırını süsleyen Orak görenleri şaşırttı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
07 Temmuz 2023 - 16:20

Bu caminin üstü 562 yıldır açık: Namaz kılınırken yağmur yağmıyor

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde Fatih Sultan Mehmet'in Cuma Namazı kıldırdığı çatısı olmayan cami görenleri şaşırtıyor. Dünyada tek olma özelliğini bulunduran açık hava camisinde insanlar çimen üzerinde namaz kılıyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
07 Temmuz 2023 - 15:33

Kapısını çalıp su istedi,9 aylık hamile kadın dehşeti yaşadı

Esenler'de 9 aylık hamile kadın kapısını çalan bir yabancı tarafından tacize uğradığını iddia etti. Gülcan Topaloğlu isimli vatandaş, şahsın kapısının zilini çalıp kendisinden su istediğini söyledi. Hamile kadın yaşadığı korku dolu anları anlattı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
07 Temmuz 2023 - 15:19

7 saniyeniz var… Sahte elmayı bulan sivri zekasını ispatlıyor

Resimli bulmacadaki sahte elmayı bulabilir misiniz? Sadece olağanüstü muhakeme yeteneğine sahip kişiler 7 saniye içinde fark ediyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
07 Temmuz 2023 - 11:42

Sakarya'da 21 yaşındaki gencin öldüğü trafik kazasında kahreden detay!

Dün akşam Sakarya’nın Karasu ilçesinde H.A'nın otomobili ile E.A'nın kullandığı motosiklet çarpıştı. Feci olayda 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken çarpıştığı otomobil sürücüsü ile kuzen olduğu ortaya çıktı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
07 Temmuz 2023 - 09:37

Otoyolda panik dolu anlar: Tır kullanılamaz hale geldi

Mersin'de bir otoyolda yangın çıktı. Tır ise belli olmayan bir nedenle alevler içinde kaldı. Araç kullanılamaz hale geldi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
06 Temmuz 2023 - 16:55

Manisa'da korkunç kaza: Otomobil ile kamyonet çarpıştı

Manisa'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu otomobilde yolcu olarak bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Başa Dön Sona Git