Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
05 Haziran 2023 - 15:13

Yüz Sarkması Bu Yöntemlere Direnemiyor!

Zaman ilerledikçe insan yaş alır. Ve her yeni yaşında biraz daha yaşlanmış olur. Yaşlılık yalnızca kişinin büyüyen yaşı ile belli olmaz. İnsanın bedeni de yaşlılığı belli eden özelliklere sahip olur. Derinin canlı rengini kaybetmesi, kırışıkların oluşması ve yüz sarkması yaşlılığın gözle görünen etkileridir.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
05 Haziran 2023 - 12:04

Bakanları kör ediyor: Kimsenin göremediği sayı kaç?

İnternette paylaşılan yeni bir zeka oyununu görenler şaşkına döndü. Ancak görev basit! 7 saniyelik zaman sınırı içinde optik illüzyondaki farklı sayıyı bulmalısınız. Görselde 775’ler arasındaki dikkat çeken sayı hangisi?
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
05 Haziran 2023 - 11:20

Adı pek bilinmeyen meyve... Doğal idrar söktürücü özelliğiyle tüm ödemi söküp atıyor

Reçel ve sos yapımında kullanılan Üvez meyvesi, Gülgiller ailesine ait küçük bir ağaçtan elde ediliyor. Bin derde deva üvez meyvesi doğal idrar söktürücü özelliğiyle tüm ödemi söküp atıyor. Fakat çiğ olarak tüketildiğinde zehirliyor.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
05 Haziran 2023 - 08:32

Süre: 6 saniye! Resimdeki tavşanı bulan süper zeki sayılıyor

Son dönemde herkesin birbirine yolladığı bu testte tavşanın bulunması isteniyor. Onu fark etmek için 6 saniyeniz var... Kendine güvenenler için süre başladı!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
01 Haziran 2023 - 15:17

Su borusu patlayan üstgeçitte ‘bedava’ yıkama hizmeti: Sürücüler akın etti

İstanbul Okmeydanı’nda bulunan bir üstgeçitte boru patladı. Suyun yukarda aşağıya doğru tazyikli bir şekilde aktığını gören sürücüler, araçlarını yıkatmak için adeta sıraya girdi. İşte o ilginç görüntüler…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
01 Haziran 2023 - 12:25

Yalnızca keskin bakışlılar fark ediyor: Gizli kuşu 5 saniyede bul!

Sosyal medyada birçok optik illüzyon testi mevcut. Kimi için bu testleri çözmek zor, kimi içinse kolay ve eğlenceli. İnternette viral olan bu testi çözerken bakışlarınızın keskinliğini de kanıtlayacaksınız. Otların arasındaki kuşu bulmak için 7 saniyeniz var!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
01 Haziran 2023 - 09:55

Bir tutamı bile tüm ağrıları yok ediyor! Kalp ve damar hastalıklarına iyi geliyor

Bamya tohumu, kalbiniz için bir koruyucu kalkan görevi görerek, damarlarınızı güçlendirip kan dolaşımını iyileştiriyor. Bir tutamı bile tüm ağrıları adeta yok ediyor!
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
30 Mayıs 2023 - 13:29

Dilenciden Oscarlık rol: Görenler şaşkınlığını gizleyemedi!

Antalya'da bir dilenci kendisini acındırmak için sakat numarası yaptı. İki büklüm dükkanına gelip yardım isteyen dilencinin çıktıktan sonraki görüntülerini iş yeri kamerasından izleyen esnaf şaşkınlığını gizleyemedi.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
30 Mayıs 2023 - 11:57

Doğal antioksidan etkisi ile mikrobu söküp atıyor! İlaç etkisi için günde 1 fincan içmek yetiyor

Vücudu huzursuz eden tüm ağrılar bu doğal şifacı ile sona erecek. Sindirim sistemini düzenlerken, kalbe iyi gelen bu şifacı meyvenin faydaları ve kullanım şekli için işte detaylar…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
30 Mayıs 2023 - 10:33

15 dakikada hazırlanan kek! Bir kez deneyen sürekli pişirmek istiyor...

15 dakikalık hazırlama aşaması 30 dakikalık pişirme süresi ile çat kapı misafir anlarında imdadınıza koşacak.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
30 Mayıs 2023 - 09:31

Meyve ve sebzeyi ucuza yiyin! Evde pratik sebze kurutma teknikleri

Her mevsimde sebze ve meyve tüketmek isteyenler için özel kurutma teknikleri ile yeni bir alternatif oluşturuluyor. Sezon dışında fahiş fiyata satılan meyve ve sebzeler bu kurutma teknikleri ile ucuza gelecek.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
29 Mayıs 2023 - 11:38

Dikkat testi: Resimdeki kirazı keskin gözlere sahip olanlar 15 saniyede buluyor

Optik illüzyonlar, son dönemde oldukça popüler. Keskin gözlere sahip olanlar belirlenen sürede istenen figürleri anında buluyor. Bu resimde de istenilen ise meyveler arasındaki kirasın 15 saniyede fark edilmesi. Hazırsanız başlayalım…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
28 Mayıs 2023 - 14:51

10 günde etkisini gösteriyor! Osmanlı kadınlarının güzellik yöntemiymiş

Deneyen her kadın memnuniyetini dile getiriyor. Osmanlı kadınlarının güzellik yöntemi cildi yeniliyor ve canlandırıyor.
 - Canı pahasına yavrularını korudu
27 Mayıs 2023 - 19:49

Canı pahasına yavrularını korudu… Anne kuşun mücadelesi görenleri duygulandırdı

Tarladaki yuvasını ve yavrularını korumaya çalışan bir kuş, yuvasına doğru gelen traktörü durdurdu. O anlar ise çiftçinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
27 Mayıs 2023 - 11:12

Ormanda 4 gizli yüz var… Sadece zeka küpü olanlar 11 saniyede buluyor

İnternette bakarken aklımızı kurcalayan birçok optik illüzyon görseli yer alıyor. Bunların bazıları basit görünse de aslında oldukça zorlayıcı olabiliyorlar. Şimdiki testi hazırlayan uzmanlara göre resimdeki 4 gizli yüzü 11 saniyede bulan kişilerin IQ seviyeleri yüksek.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
26 Mayıs 2023 - 14:47

Deklare ne demek? Deklare etmek ne demek?

Dilimize Fransızcadan geçmiş olan deklare kelimesi son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz kelimelerden birisi oldu. Deklare kelimesinin sürekli olarak karşımıza çıkmasından dolayı çoğu kişi kelimenin ne anlama geldiğini merak etmeye başladı. Kelimeyi ilk kez duyan ve kelimenin anlamını merak edenler hemen arama motorlarından “Deklare ne demek? deklare etmek ne demek?” yazarak kelimenin anlamını araştırıyorlar. Peki, deklare ne demek? Deklare etmek ne demek? İşte detaylar….
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
25 Mayıs 2023 - 14:45

Sofraların vazgeçilmezi temizlikte çığır açıyor! Tek hamlede inatçı pas lekesi yok oluyor

Sofraların vazgeçilmezi haline gelen patatesin bir de bu yönden faydalarını deneyin. Patates ile parlatılarak pırıl pırıl yapılabilecek işte o alanlar…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
25 Mayıs 2023 - 14:42

100 yaşındaki doktordan uzun yaşam sırları… Asla yapmadığı 5 şeyi sıraladı

Guinness Dünya Rekorları tarafından dünyanın en yaşlı doktoru seçilen Howard Tucker, yazdığı bir makalede, uzun ve sağlıklı yaşamak yapmaktan kaçındığı 5 şeyi sıraladı.
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
25 Mayıs 2023 - 12:33

Dibi tutan tencereyi patatesle ovalayın! İlk günkü gibi oluyor

Bazen mutfakta istenmeyen kazalar yaşanabilir. Tencerenin dibinin tutması gibi… Bu tarz bir durumda rutin temizlik alışkanlıkları yerine farklı yöntemler de deneyebilirsiniz. İşte dibi tutan tencereyi patatesle temizlemenin kolay yolu…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
25 Mayıs 2023 - 11:41

ŞOK 27 Mayıs 2023 indirimli ürünler kataloğunda neler var? ŞOK’ta bu hafta neler indirime girdi? İşte 27 Mayıs ŞOK indirimli ürünler listesi

Yaptığı indirimlerle dikkatleri üzerine çeken ŞOK markette bu hafta yine birçok ürün indirime girdi. Özellikle motor malzemeleri, robot süpürge, TV sehpası gibi ürünlerde yapılan indirimler dikkat çekiyor. “ŞOK 27 Mayıs 2023 indirimli ürünler kataloğunda neler var?” sorusunun cevabını merak ediyorsanız cevabı haberimizde yer alıyor. Peki, ŞOK 27 Mayıs 2023 indirimli ürünler kataloğunda neler var? ŞOK’ta bu hafta neler indirime girdi? İşte 27 Mayıs ŞOK indirimli ürünler listesi…
Hayatın İçinden - Hayatın İçinden
25 Mayıs 2023 - 10:09

Kronik vücut ağrıları tek bardakta yok oluyor! Osmanlı'da ilaç olarak tüketiliyordu

Doğal ağrı kesici özelliği ile ön plana çıkan demirhindi bitkisi kronik ağrıları bitiriyor, kilo vermeyi destekliyor ve sindirim sistemini düzenliyor. İşte Osmanlı'da ilaç olarak tüketilen o tarif...
Başa Dön Sona Git