Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan üzen açıklama

Kıvanç Tatlıtuğ'dan üzen açıklama
Fotoğraf Başlığı Kivanç Tatlitug'dan üzen açiklama

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ verdiği röportajda son kez dizi yapacağını açıkladı

Kaydet
a- | +A

GQ Türkiye dergisine röportaj veren oyuncu ve manken Kıvanç Tatlıtuğ, kendisi hakkında merak edilenleri anlattı. Doyumsuz olmadığını belirten Tatlıtuğ, "Çok azla yetinebilirim. Ormanda üç-dört arkadaşımla vakit geçirmek, atımın üzerinde dörtnala koşmak benim için dünyadaki en büyük mutluluk şu an. Popülerlik ya da para insana mutluluk getirmiyor.Bırakmam gereken yerde her şeyi bırakıp gidebilirim." dedi. Huzur ve mutluluğun, yakışıklılık ve parayla eşdeğer olmadığını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, "Allah'a şükür sağlıklıyım, çok mutluyum. Ama huzurum ve mutluluğum ne yakışıklılığımla, ne kazandığım parayla eşdeğer. İç motivasyon, iç huzur, parayla ya da güzel olmakla gelmiyor. Aile bağların güçlüyse, bir bütünsen onlarla, için huzurluysa o zaman zenginsin, o zaman tamsın bu hayatta." şeklinde konuştu.
Fazla hırsın insanın önce kendini, sonra ilişkileri zehirlediğini düşünen Tatlıtuğ, "Hayatım boyunca ne yaparsam yapayım, sıkıldığımı hissettiğimde arkamı dönüp gittim. Oyunculuk mesleğini gerçekten çok seviyorum. Bunu götürebildiğim kadar götürmek istiyorum ama hayatın ne göstereceği belli olmaz. Birçok senaryo yazdım. Kendi projelerimi yapmak istiyorum" dedi.

"SON KEZ DİZİ YAPACAĞIM"

"Kerem Çatay'la bir dizi daha yapacağız önümüzdeki yıl. Sonra bu tempoda, uzun soluklu, bir dizi daha yapmayacağım gibi hissediyorum. Sinemayla oyunculuk sevdamı devam ettireceğim."

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.