Oturma planı bile para ediyor! Prens Harry-Meghan Markle çifti ile yemek yemenin bedeli 1 milyon dolar 

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oturma planı bile para ediyor! Prens Harry-Meghan Markle çifti ile yemek yemenin bedeli 1 milyon dolar 

MAGAZİN Haberleri

Prens Harry ve Meghan Markle çifti, New York'ta düzenlenecek bir davette insan hakları ödülü alacak. Davette çifte yakın oturmak isteyenlerin ödeyeceği para ise 1 milyon dolar. 

Kraliyet ailesinden ayrıldıktan sonra da açıklamaları gündemde uzunca süre yer alan Prens Harry ve Meghan Markle çifti ABD’de düzenlenecek bir etkinliğe katılacak. Prens Harry ve Meghan Markle çiftine yakın oturmak isteyenler ise 1 milyon dolar ödeyecek.

MASASINDA OTURMAK BİLE PARA EDİYOR

New York'ta düzenlenecek bir davette insan hakları ödülü alacak olan Prens Harry ile Meghan Markle çiftine yakın oturmak isteyenlerin bu parayı gözden çıkarması gerekiyor. Ödeme ile dört kişilik vip masada oturma hakkı elde etmiş oluyor.

Gala yeöeği davetiyelerinden toplanan para ile ise bağış yapılacak.  6 Aralık’ta düzenlenecek törende ödül takdim edilecek. Bu ödüle daha önce de ABD eski Başkanı Baracak Obama almıştı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...