Kırmızı Oda Alya Hikayesi | Kırmızı Oda Alya kimdir, gerçek adı ne? (Melisa Sözen kimdir)

Düzenleyen:
Kırmızı Oda Alya Hikayesi | Kırmızı Oda Alya kimdir, gerçek adı ne? (Melisa Sözen kimdir)

MEDYA Haberleri

Kırmızı Oda Alya kimdir, Kırmızı Oda Alya hikayesi, Alya gerçek hikayesi nedir, Melisa Sözen kimdir? TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi gerçek hikayelerden oluşan senaryosu ile oldukça dikkat çekiyor. Oyunculuklarıyla da büyük beğeni toplayan dizide öyle bir karakter var ki, hikayesiyle izleyenlerin içini sızlatıyor. İstanbullu Gelin Süreyya'nın kızı olduğu düşünülen Kırmızı Oda Alya'nın hikayesi gerçek mi merak ediliyor. Gülseren Budaycıoğlu'nun kaleme aldığı gerçek yaşam öykülerinden derlenen dizide Alya karakterine Melisa Sözen hayat veriyor. Peki Melisa Sözen kimdir? Kırmızı Oda Alya kaç yaşında, Kırmızı Oda kitabı, Kırmızı Oda Alya İstanbullu Gelin dizisindeki Süreyya ile Faruk'un kızı mı? Kırmızı Oda Alya ile ilgili merak edilenler...

Kırmızı Oda Alya kimdir, Kırmızı Oda Alya hikayesi, Alya gerçek hikayesi nedir, Melisa Sözen kimdir? TV8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça ilgi çeken Kırmızı Oda dizisi reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor. Konularını gerçek hayat öykülerinden alan dizide birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Bunlardan birisi de Alya karakterine hayat veren Melisa Sözen. Kırmızı Oda Alya karakteri hem hikayesiyle hem de Melisa Sözen'in oyunculuğu ile izleyenleri ekran başına kilitliyor. Her hafta hikayesinden bir parçayı daha öğrendiğimiz Kırmızı Oda Alya'nın gerçek hikayesi ne? Kırmızı Oda dizisi gerek hikayelerden mi oluşuyor? Kırmızı Oda Alya gerçek adı, Kırmızı Oda Alya hikayesi gibi konular dizinin yayınlandığı günlerde en çok araştırılanlar oluyor. Kırmızı Oda Alya kimdir ile ilgili merak edilenler...

KIRMIZI ODA ALYA GERÇEK HİKAYESİ NE?

Kırmızı Oda dizisinin her bir bölümünde hikayesinin farklı bir parçasını öğrendiğimiz Alya'nın hayatı, izleyenleri ekran başına kilitliyor.

Gülseren Budaycıoğlu'nun gerçek hayattan derlediği hikayelerden oluşturulan Kırmızı Oda'da en çok dikkat çeken karakterlerden birisi Alya. Budaycıoğlu'nun 'Hayat Dön' romanından uyarlanan İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ve Süreyya'nın kızı olarak geçen 'Yaz' karakterinin bu dizide karşımıza Ayla olarak çıktığı tahmin ediliyor.

Kırmızı Oda dizisinde Alya karakteri aslında zeki bir akla sahiptir. Alya karakteri hukuk fakültesini birincilikle bitirmiştir. 28 yaşındadır ve avukatlık stajı yapmaktadır. İlk içeriye girdiğinde Ayla karakteri kızgın ve öfkeliydi. Ancak doktor hanımın açık sözlülüğü onu çok etkiledi ve bu kez önden çiçekler gönderip özür dileyerek geldi. Alya’nın yaşadığı travmalar her hafta ortaya çıkıyor. Çok zengin bir ailenin kızıydı aslında. Bir konakta büyümüş ve hala orada yaşıyordu. Çok parası vardı ve Hukuk Fakültesi’ni de birincilikle bitirecek bir zekaya sahipti.

Kırmızı Oda Alya Hikayesi | Kırmızı Oda Alya kimdir, gerçek adı ne? (Melisa Sözen kimdir)

KIRMIZI ODA ALYA GERÇEK ADI (MELİSA SÖZEN KİMDİR)

Melisa Sözen 6 Temmuz 1985; İstanbul doğumlu. Sözen, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı.

2004/2005 yılları arasında yayınlanan, ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya'da Feriha rolünü canlandırmıştır. 2008 yılının yazında NTV'de "Dünyayı Kurtaran Kadın" isimli, çevre hakkında bilinçlendirmeye dayalı bir televizyon programı sundu. 2009 yılında Casus Kızlar: Her Şey Nasıl Başladı? filminde Clover karakterini seslendirdi. Aynı sene içinde de çekimleri Mardin'de gerçekleştirilen Bir Bulut Olsam'da Narin Bulut karakterini canlandırmıştır. 2012/2013 yıllarında Şubat adlı dizide Yağmur ve Sabah karakterlerini canlandırmıştır.

Ayrıca Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu adlı filminde Nihal karakterini canlandırmıştır. 2014/2015 sezonunda Çağ Çalışkur'un yönettiği, Craft Tiyatro'da sergilenen 'Kalp Düğümü' adlı oyunda rol aldı. 2015'te Beş Kardeş isimli dizide rol aldı.

2013-2014 yılları arasında Alican Yücesoy ile evli olan Melisa Sözen şimdilerde Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile birliktedir.

Kırmızı Oda Alya Hikayesi | Kırmızı Oda Alya kimdir, gerçek adı ne? (Melisa Sözen kimdir)

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...