Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altun: Devletimiz kaybettiği canların hesabını soruyor

Düzenleyen:
Altun: Devletimiz kaybettiği canların hesabını soruyor

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından "Devletimiz kaybettiğimiz canların hesabını soruyor, şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyor, bırakmayacağız. Teröristlere nefes aldırmayacak, terörün kökünü kazıyana kadar durmayacağız" mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından paylaştığı mesajlarda şu ifadelere yer verdi:

"Terör örgütü PKK’nın hain bir saldırıyla Hakkari’de yol yapımında çalışan 2 işçimizi, Tunceli’de kahraman 2 askerimizi şehit etmesi canımızı yaksa da teröristler er ya da geç gereken cevabı alacak. Son 3 günde; Ankara Merasim Sokak’ta 29 kişinin şehit olduğu saldırının faili PKK’lı etkisiz hale getirildi. İstanbul Vodafone Park'ta 46 kişiyi şehit eden PKK’lı teröristlerden biri daha yakalandı. Pençe Harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 45’e ulaştı. Devletimiz kaybettiğimiz canların hesabını soruyor, şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyor, bırakmayacağız. Teröristlere nefes aldırmayacak, terörün kökünü kazıyana kadar durmayacağız."

Altun: Devletimiz kaybettiği canların hesabını soruyor

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...