Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu’nun söyledikleri siyaseten yok hükmündedir

- Güncelleme:
Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu’nun söyledikleri siyaseten yok hükmündedir

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. CHP liderinin Kandil’in destek mesajlarına sessiz kaldığının altını çizen Ömer Çelik, “Kılıçdaroğlu'nun bugün söyledikleri siyaseten yok hükmündedir.” diye konuştu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve seçim sonuçlarına” ilişkin yaptığı açıklamaya ilişkin paylaşımda bulundu. Sözcü Çelik, siyasi katılım oranı yüksekliği ve şeffaflığı ile yüksek standartlarda bir seçim gerçekleştirildiğini belirtti. Seçimlerin net ve tartışmasız sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçildiğini ve Meclis’te çoğunluğun Cumhur İttifakı’nda olduğunu hatırlatan Çelik, “Bu gerçeği anlamayan tek kişi defalarca sandıkta hezimete uğramasına rağmen Sayın Kılıçdaroğlu’dur.” dedi.

Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu’nun söyledikleri siyaseten yok hükmündedir

“KILIÇDAROĞLU NİTELİKLİ BİR SİYASETÇİ DEĞİL”

Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’nun seçim sonuçlarının şaibeli olduğunu söylediği açıklamaya ilişkin, “Dün yaptığı açıklamada yine Cumhurbaşkanımıza ve seçim sonuçlarına saldırmış. Kılıçdaroğlu’nun nitelikli bir siyasetçi olmadığını biliyorduk. Yaptığı açıklamalarla zerre miktar demokrasi adabına sahip olmadığını da gördük. Cumhurbaşkanlığı seçim süreci boyunca terör odağı Kandil'e karşı net bir tavır koyamayan, Kandil'den yapılan geceli gündüzlü kendisine destek açıklamalarını net bir şekilde reddedemeyen Kılıçdaroğlu, halen seçim sonuçlarının şaibeli olduğundan bahsediyor.” diye konuştu.

“SİYASETEN YOK HÜKMÜNDEDİR”

Çelik, Kılıçdaroğlu'nun söz konusu tutumuna, aziz milletimiz sandıkta gerekli cevabı vermiştir; Kılıçdaroğlu sayısını hatırlamakta zorlandığımız kez sandıkta hezimetle karşılaşmıştır. Kılıçdaroğlu, CHP'ye gönül veren vatandaşlarımızın demokratik iradesini istismar etmeye devam ediyor. Bu iradeye saygı duymak yerine, kendi koltuğunu sağlama almak için çirkin sözlerle milli iradeye saldırıyor. CHP'ye gönül veren vatandaşlarımızın da tanıklığı ile Kılıçdaroğlu'nun gerçeklikle bağı kopmuş, siyasi tutumu demokrasi karşıtlığına dönüşmüştür. Terör odağı Kandil'in Cumhuriyeti yeniden kurma, siyasi özerklik, terörist başına imtiyazdan bahsettiği dönemde suskun kalan Kılıçdaroğlu'nun bugün söyledikleri siyaseten yok hükmündedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise aziz milletimizin her defasında artarak yinelenen desteği ile Cumhurbaşkanı olarak milletimize hizmet etmeye, ülkemizin hak ve menfaatlerinin korunmasına liderlik etmeye devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...