Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cimbom'da seçim yok

Cimbom'da seçim yok

SPOR Haberleri

Mart ayında ibra edilmeyen Mustafa Cengiz ve yönetimi mahkemeye başvurup karar aldırmıştı. Genel kurul üyeleri karşı hamlede bulunurken dün dava görüldü. Hâkim, kararını bozmadı, genel kurul üyelerinin karşı tedbir istemini ise reddetti.

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray camiasının gözü dün Çağlayan Adliyesindeydi... Mart ayındaki olağan genel kurulda idari açıdan ibra edilmeyen Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi, bu konuyu mahkemeye taşımış ardından da Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak’ın başvurusuyla mahkemeden karara tedbir aldırılmıştı. Yönetimi ibra etmeyen üyeler de karşı tedbir isteminde bulunmuştu. Geçen ay ertelenen dava sonrası gözler dün hâkimin vereceği karardaydı. Eğer davada tedbir kalkarsa Mustafa Cengiz ve yönetimi tüzüğe göre seçime gitmek zorundaydı. Yönetime destek verenler, muhalifler ve sarı-kırmızılı taraftar grupları dün Çağlayan Adliyesine koştu, verilecek kararı büyük bir merakla bekledi.

İSTANBUL’DAN AYRILDI
Galatasaray’da Felipe Melo’dan sonra defansif orta saha bölgesinde en çok sevilen oyuncu konumuna gelen Fernando Reges dönemi de kapandı. Son iki sezonda özellikle final niteliği taşıyan Beşiktaş maçlarında attığı gollerle şampiyonluğun kapısını ardına kadar açan isim olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Sevilla’ya 4,5 milyon avroya el sıkışıldıktan sonra dün İstanbul’dan ayrıldı. Ailesiyle birlikte İstanbul Havaalanı’na giden Fernando, buradan Lizbon’a uçtu. Fernando Lizbon’un ardından Sevilla’nın yolunu tutacak.

TRANSFERİ ENGELLERİZ
Artık Galatasaray formasını sırtına geçirmeyi bekleyen Emre Mor için resmî açıklamanın gecikmesinin sebebi ortaya çıktı. Yirmi bir yaşındaki millî futbolcunun aracılık yetkisi verdiği menajerlik şirketi WBD Sports, görüşmelerde devre dışı bırakıldıklarını belirtip Emre’ye yazılı bir bildirim yaparak “Konuyu gerekirse mahkemeye taşırız” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...