Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray FIFA'ya başvurdu!

Galatasaray FIFA'ya başvurdu!
Fotoğraf Başlığı Galatasaray FIFA'ya basvurdu!

FIFA'nın transferine izin vermediği Grosskreutz, bu haksızlığın giderilmesi talebinde bulunarak gerekli başvuruyu yaptı.

Kaydet
a- | +A

Transferin son gününde, idari bir hatadan dolayı transferi tamamlanmayan Kevin Grosskreutz bugün avukatıyla birlikte kulübe gitti, "Çalışma hürriyetim elimden alınmıştır" diyerek, sarı-kırmızılı kulüple birlikte FIFA Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Transfer belgelerindeki imza eksikliğinden dolayı FIFA'nın transferine izin vermediği Grosskreutz, bu haksızlığın giderilmesi talebinde bulunarak gerekli başvuruyu yaptı. Aynı zamanda avukat olan Galatasaray Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır tarafından hazırlanan bu belgeler Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) iletildi. Federasyon da, belgelerin kendileri huzurunda hazırlandığını ve zamanında teslim edildiğini beyan etti ve bu transfere izin verilmesini talep ederek Galatasaray'a yardımcı oldu.
 
Alaçayır ve bir avukatın, FIFA'nın vereceği randevuya göre savunma yapmak üzere Zürih'e gideceği, idari hatanın düzeltilmesi talebinde bulunacağı belirtildi.

Milliyet

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.