Miralem Pjanic'in yeni adresi Birleşik Arap Emirlikleri oldu! Barcelona'dan Sharjah FC'ya bedavaya transfer

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Miralem Pjanic'in yeni adresi Birleşik Arap Emirlikleri oldu! Barcelona'dan Sharjah FC'ya bedavaya transfer

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'a geçen sezon yaz transfer döneminin son saatlerinde imza atan Barcelona'nın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'in yeni adresi Birleşik Arap Emirlikleri oldu. 32 yaşındaki yıldız orta saha, Sharjah FC'ye 3 yıllık imza attı.

Beşiktaş'a geri dönmek isteyen Miralem Pjanic, Türkiye'deki yabancı kontenjanına takılınca soluğu Birleşik Arap Emirlikleri'nde aldı.

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Miralem Pjanic, bu sezon da Beşiktaş forması giymek istediğini Barcelona kulübüne iletmişti. Ancak Dele Alli transferi sonrası bu ihtimal ortadan kalktı. Sezonun bitimiyle Barcelona'ya geri dönen Bosna Hersekli yıldız, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Sharjah FC'ye transfer oldu.

Barcelona ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki yıldız futbolcu, bedelsiz olarak Sharjah FC'ye 3 yıllık imza attı.

BEŞİKTAŞ'TA GOL SEVİNCİ YAŞAYAMADI

2020 yazında Juventus'tan Barcelona'ya 60 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transferolan Pjanic, İspanyol devinde 30 maça çıktı. Tecrübeli orta saha oyuncusu Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 20 maça çıkmış ve 2 asist yapmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maçta 2 asist yapan yıldız isim toplam 26 resmi maçta formasını giydiği Beşiktaş'ta gol sevinci yaşayamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...