Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Yeni Aslanlar sahada! Galatasaray, yeni üç ismi Rize'de 11 başlayacak

Yeni Aslanlar sahada! Galatasaray, yeni üç ismi Rize'de 11 başlayacak
Başlık ResmiYeni Aslanlar sahada! Galatasaray, yeni üç ismi Rize'de 11 baslayacak

Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanında yeni transferler Frankowski, Ahmed ve Cuesta maça on bir başlayacak. Eren ve Lemina ise yedek olacak.

Kaydet
|

ALİ NACİ KÜÇÜK - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ara transfer döneminde takıma katılan oyuncuları artık ilk 11’e monte etmeye başladı! Sezonun en kritik deplasmanlarından biri olan Çaykur Rize’de, Okan Buruk 3 yeni oyuncusuna ilk 11’de görev verecek. Son anda transfer edilen Przemyslaw Frankowski, idmanlardaki performansıyla dikkati çekti. Okan Buruk çok yönlü ismi sağ kanat beki olarak Rize’de sahaya sürecek.

BAKMADAN GEÇME
Ali Naci Küçük: "En-Nesyri Derbi Öncesi Alev Alev"
HABER

Ali Naci Küçük: "En-Nesyri Derbi Öncesi Alev Alev"


Galatasaray'da Mario Lemina şoku! Dikkat çeken karar alındı
Başlık ResmiGalatasaray'da Mario Lemina şoku! Dikkat çeken karar alındı

LEMİNA HAZIR DEĞİL

Morata’nın sakatlığı sebebiyle bu süreçte en uçta, santrforda Osimhen’in yanında Ahmed Kutucu görev alacak. 3’lü savunma kurgusunda da bir diğer yeni Cuesta ter dökecek. Galatasaray taraftarının transferine çok sevindiği, Mario Lemina ise fiziksel anlamda tam hazır olmadığı için bir süre daha hamle oyuncusu olarak kullanılacak. Lemina dışında Eren Elmalı da Rize deplasmanında yedek soyunacak.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.