Göçük altında kalan itfaiyeci üniformasını kestirmedi

Düzenleyen:
Göçük altında kalan itfaiyeci üniformasını kestirmedi

YAŞAM Haberleri

Denizli’nin Çameli ilçesinde çatısı çöken ahırda mahsur kalan beş ineği kurtarma çalışması sırasında duvarın yıkılması sonucu yaralanan itfaiye erinin, hastanede, yüksek ısıya dayanıklı özel iş elbisesinin kesilmesine, “devlet malına zarar vermemek” için karşı çıktığı ortaya çıktı.

Göçük altında kaldıktan sonra ekiplerin kendisini kurtardığını anlatan Uğur “İlk müdahale sonrası ambulansla hastaneye götürdüler. Bu esnada mesai arkadaşlarım hep yanımdaydı. Hastanede yüksek ısıya ve darbelere dayanıklı itfaiye elbisemi kesmek istediler. Buna itiraz ettim çünkü o benim hayatımı kurtardı. Devletimin bana verdiği elbiseyi kestirmeyerek masraf olmasın istedim. 100 liralık bir malzeme değildi. Amirlerim gelip bana ‘Senden daha kıymetli değil, mühim olan sağlığın’ dedikten sonra kestiler” dedi. İtfaiye amiri Halil Akın da personelinin hastanede elbisesini kestirmemek için uğraştığına şahit olunca ağladığını dile getirdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...