Belediye çaldı, vatandaş oynadı: Oyun havalı kar sevinci

Düzenleyen:
Belediye çaldı, vatandaş oynadı: Oyun havalı kar sevinci

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de onalrca vatandaş İzmit Kent Meydanı'nda buluşup belediye aracıyla çalınan oyun havaları eşliğinde oynayıp karın tadını çıkardı.

Mart ayında yurt genelinde etkili olan kar yağışı vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Öyle ki Kocaeli’de etkili olan kar yağışıyla birlikte evlerinden dışarıya çıkan onlarca kişi, belediye aracından çalan müzik eşliğinde oyun havalarıyla doyasıya eğlendi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER KAMERALARA YANSIDI

Kocaeli’de kar yağışı yer yer etkisini göstermeye devam ediyor. Kar yağışıyla birlikte evlerinden dışarıya çıkan onlarca vatandaş, keyifli anlar yaşadı. İzmit Kent Meydanı’nda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin getirdiği araçtan yükselen oyun havası müzikleriyle oynayan vatandaşlar, doyasıya eğlendi. Günün yorgunluğunu ve stresini üzerinden atan vatandaşların o anları ise renkli görüntüler oluşturdu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...