Yolculukları ölümle bitti! Minibüsle çarpışma faciaya yol açtı

Kaynak: Anadolu Ajansı / İHA
- Güncelleme:
Yolculukları ölümle bitti! Minibüsle çarpışma faciaya yol açtı
Kaza, Minibüs, Hafif Ticari Araç, Ölüm, Haber
3. Sayfa Haberleri  / Anadolu Ajansı / İHA

Bayburt-Erzincan kara yolunda seyreden hafif ticari araç, karşıdan gelen minibüsle çarpıştı. Kazada anne ve 3 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Bayburt-Erzincan kara yolunun Mutlu köyü mevkiinde akşam saatlerinde korkunç bir kaza yaşandı.

Murat Osmanoğlu yönetimindeki hafif ticari araç, karşı yönden gelen Polonya plakalı minibüsle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük hasar oluşurken, kazanın meydana getirdiği panik büyüktü.

ANNE VE 3 YAŞINDAKİ OĞLU CAN VERDİ

Olay yerine hızla AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçlarda sıkışan yaralıları kurtardı.

Yaralılardan anne Vildan Osmanoğlu ve 3 yaşındaki oğlu Furkan, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer 6 yaralının ise tedavisi sürüyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı / İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...