GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Beşiktaş'a "fırsat transferi" yaramıyor! Dele Alli için karar erkenden verildi
18 Kasım 2022 - 15:33

Beşiktaş'a "fırsat transferi" yaramıyor! Dele Alli için karar erkenden verildi

Beşiktaş bu yaz Everton'dan kiraladığı ve sözleşmesine satın alma opsiyonu koydurmayı başardığı Dele Alli için kararını verdi. Ocak ayında "6 milyon euroya bonservisi alınır" maddesi bulunan İngiliz yıldız için girişimde bulunulmayacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği bu karara yönetimin de katıldığı iddia edildi.
 - Manchester United'dan Cristiano Ronaldo açıklaması; "Bu sabah gereği yapılmıştır"
18 Kasım 2022 - 14:15

Manchester United'dan Cristiano Ronaldo açıklaması; "Bu sabah gereği yapılmıştır"

Cristiano Ronaldo röportajının ilk bölümü Portekizli süper yıldızın Old Trafford'daki fotoğraflarını kaldırttı, 2. bölüm yayınlandıktan sonra ise Manchester United'dan resmi açıklama geldi. İngiliz devi sözleşme fesih konusunda hukuki sürecin başladığını ima eden kapalı bir açıklama paylaştı.
 - İlk FIFA Dünya Kupası'nın düzenlendiği stadyum: Estadio Centenario
18 Kasım 2022 - 13:57

İlk FIFA Dünya Kupası'nın düzenlendiği stadyum: Estadio Centenario

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) 1930'da düzenlediği ilk Dünya Kupası finalinin oynandığı Estadio Centenario (Yüzüncü Yıl Stadyumu) havadan görüntülendi.
 - 41 kere Maşallah! TMOK Fair Play Komitesi 41. yılını kutladı.
18 Kasım 2022 - 13:33

41 kere Maşallah! TMOK Fair Play Komitesi 41. yılını kutladı.

Benim de üyesi olduğum TMOK Fair Play Komitesi önceki gün Olimpiyatevi'nde özel bir etkinlikle 41. yılını kutladı. Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) tarafından ödüle layık görülen Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Spor Bilimleri Derneği Başkanı Prof.Dr. İbrahim Yıldırım ve İsmet Karababa'nın ödüllerinin de takdim edildiği etkinlikte Erdoğan Arıpınar'ın başkanlığında Fair Play'ın daha da yaygınlaşması adına önümüzdeki yıldan itibaren bir çok alanda hayatımıza dokunacak projeleri kapsayan çok verimli bir toplantı gerçekleşti.
 - Jorge Jesus'un tedrisatından geçmiş 17 futbolcu 2022 Dünya Kupası'nda forma giyecek
18 Kasım 2022 - 12:27

Jorge Jesus'un tedrisatından geçmiş 17 futbolcu 2022 Dünya Kupası'nda forma giyecek

2022 Dünya Kupası'nda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un parlattığı 17 futbolcu forma giyecek. Portekiz'in 26 kişilik Katar kadrosundaki 9 futbolcu Jesus'un eski talebesi. Brezilya ve Uruguay Milli Takım'ındaki yıldızların yanı sıra Ekvador kaptanı Enner Valencia da Jesus'un tedrisatından geçmiş isimler.
 - Dünya Kupası tarihinin olaylı maçları! Hiçbiri bir Zidane değil
18 Kasım 2022 - 11:40

Dünya Kupası tarihinin olaylı maçları! Hiçbiri bir Zidane değil

Futbolda en büyük uluslararası organizasyon Dünya Kupası'nın tarihinde sahaların savaş alanına dönüştüğü maçlar halen belleklerde yer alıyor. Düzenlenmeye başladığı 1930'dan itibaren golleri ve yıldızlarıyla hatırlanan 21 Dünya Kupası, saha içi ve dışı olaylarıyla da akıllarda yer etti. Uruguay'da düzenlenen ilk turnuvada Romanya ile Peru arasındaki gerilimli karşılaşmada futbolcuların kavgasına polisin karışmasıyla başlayan olayların yanı sıra İsviçre, Şili ve Almanya'daki Dünya Kupalarında yaşanan gerginlikler, Bern, Santiago ve Nürnberg Muharebeleri olarak tarihte yer buldu.
 - Cüneyt Çakır'a görülmemiş jübile! TFF ve UEFA, emeklilik kararı alan elit hakeme büyük bir jest yaptı
18 Kasım 2022 - 10:47

Cüneyt Çakır'a görülmemiş jübile! TFF ve UEFA, emeklilik kararı alan elit hakeme büyük bir jest yaptı

Gaziantep'teki milli maçı 5 dakikalığına Cüneyt Çakır yönetecek. Böylece, Türk futbolunda bir hakeme uluslararası bir maçta UEFA'nın töleransıyla jübile yaptırılmış olacak. Türkiye'nin en kariyerli hakemi olan Çakır, Gaziantep'te son kez sahaya çıkıyor.
 - Tyler Boyd ile yollar ayrıldı! Beşiktaş Amerikalı futbolcunun sözleşmesini feshetti
18 Kasım 2022 - 10:20

Tyler Boyd ile yollar ayrıldı! Beşiktaş Amerikalı futbolcunun sözleşmesini feshetti

Beşiktaş yönetimi Tyler Boyd'un sözleşmesin feshederek TFF'ye bildirdi. Süper Lig ekipleriyle görüşen Amerikalı futbolcunun bir kulüple anlaştığı için fesih görüşmelerine olumlu yanıt verdiği ve yolların bu şekilde ayrıldığı öğrenildi.
 - Dia Saba Sivas'a dönmek istemiyor! Sivasspor'da beklenmedik ayrılık
18 Kasım 2022 - 10:02

Dia Saba Sivas'a dönmek istemiyor! Sivasspor'da beklenmedik ayrılık

Sivasspor tarihinin Balili'den sonra 2. İsrailli futbolcusu olan Dia Saba, ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. 28 yaşındaki futbolcu bu yaz transfere ikna edilmişti ancak eşinin bir türlü Sivas'a alışamaması nedeniyle sözleşmedeki özel maddenin devreye gireceği iddia ediliyor.
 - Ergin Ataman: Saras bunu ispat ederse bu takımın başantrenörlüğünden istifa edeceğim!
18 Kasım 2022 - 08:46

Ergin Ataman: Saras bunu ispat ederse bu takımın başantrenörlüğünden istifa edeceğim!

Ezeli rakibi Barcelona'yı 96-86 mağlup ederek THY Euroleague'deki kötü gidişata son veren Anadolu Efes gücünü bir kez daha gösterdi. Ancak Barcelona koçu Jasikevicius'a göre Ergin Ataman'ın yardımcıları antrenmanları kameraya kaydedip çalıştı ve Barça'yı bu şekilde durdurdu. Litvanyalı'nın bu iddiası üzerine küplere binen Ataman, maç sonu basın toplantısında çok sert ifadeler kullandı.
Spor - Spor
18 Kasım 2022 - 08:11

Şenol Güneş'in aklı 6 numarada

Gedson’un yanına sağlam bir kesici isteyen Beşiktaş’ın teknik patronu, Josef de Souza’dan umudu artık kesti
Spor - Spor
18 Kasım 2022 - 08:08

Torreira satılık değil! Galatasaray yıldızını bırakmayacak

İtalyanlar G.Saray’da yeniden parlayan ve kendisini Dünya Kupası’nda bulan Uruguaylı orta saha oyuncusunu yakın markaja alınca sarı kırmızılılar “Gelecek teklif ne olursa olsun satmayalım” görüşünde birleşti.
SPOR - SPOR
18 Kasım 2022 - 07:51

Arda Güler'e dev talipler... Genç yıldızın peşindeler

A Millî Takım formasını ilk defa Çekya’ya karşı giymeye hazırlanan 17’lik yıldız için dev kulüpler servet dökmeye hazır. Sarı lacivertliler, Alman B. Dortmund’un 22 milyon avroluk teklifini elinin tersiyle itti.
 - Sebastien Haller'in kanserle mücadelesi...  "Mücadele henüz bitmedi!"
17 Kasım 2022 - 17:15

Sebastien Haller'in kanserle mücadelesi... "Mücadele henüz bitmedi!"

Borussia Dortmund’un geçen yaz Ajax’tan transfer ettiği yıldız golcü Sebastien Haller’in testislerinde kötü huylu tümör olduğu saptanmış ve tedavisine kemoterapi ile devam edileceğini duyurulmuştu. 28 yaşındaki futbolcu tedavisindeki son durumu Twitter hesabından paylaştı.
 - Hakan Çalhanoğlu: Kuntz'u çok seviyoruz. Faroe Adaları maçından sonra ne kadar üzüldüğünü gördüm
17 Kasım 2022 - 16:18

Hakan Çalhanoğlu: Kuntz'u çok seviyoruz. Faroe Adaları maçından sonra ne kadar üzüldüğünü gördüm

Türkiye - İskoçya maçında kalitesini konuşturan A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, cumartesi günü Gaziantep'te oynanacak Çekya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin 10 numarası, Fenerbahçe'nin 10 numarası Arda Güler'le ilgili bir soruya da cevap verdi. 17 yaşında Arda Güler'in Çekya maçında A Milli olması bekleniyor.
 - Milan ve Napoli istedi, Ferdi Kadıoğlu "Fenerbahçe" dedi... Yıldız ismin babasından transfer sözleri!
17 Kasım 2022 - 15:16

Milan ve Napoli istedi, Ferdi Kadıoğlu "Fenerbahçe" dedi... Yıldız ismin babasından transfer sözleri!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın 23 yaşındaki sol beki Ferdi Kadıoğlu şampiyonluk yaşamadan Süper Lig'den ayrılmaya niyetli değil. Yıldız futbolcunun babası Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
 - Haas'ta koltuk değişimi... Mick Schumacher'in yerini Nico Hulkenberg geçti
17 Kasım 2022 - 14:54

Haas'ta koltuk değişimi... Mick Schumacher'in yerini Nico Hulkenberg geçti

Formula 1'de çıktığı 181 yarışta da ilk 3'e giremeyen ve organizasyon tarihinde podyuma çıkmadan en fazla yarışa katılan pilot konumundaki Nico Hulkenberg, Michael Schumacher'in oğlu Nick'in yerine Haas koltuğuna getirildi.
SPOR - SPOR
17 Kasım 2022 - 14:15

Bakan Kasapoğlu: Yüzme bilmeyen tek bir çocuk kalmayıncaya kadar çalışacağız

Gençlik ve Spor Bakanlığı, hem yüzmeyi öğretmek hem de şampiyon sporcular yetiştirilmesi amacıyla ülke genelinde yüzme havuzları inşa etme çalışmalarına devam ediyor. Uluslararası şampiyonalarda kırılan rekorlar ve kazanılan madalyalarda ülke genelinde inşa edilen olimpik ve yarı olimpik havuzların büyük katkısı bulunuyor.
 - Galatasaray Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilecek mi? Adnan Polat: "Ben olsam Ronaldo'yu alırım"
17 Kasım 2022 - 14:03

Galatasaray Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilecek mi? Adnan Polat: "Ben olsam Ronaldo'yu alırım"

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Adnan Polat, ismi yeniden Galatasaray'la anılmaya başlayan Cristiano Ronaldo konusunda topa girdi. Polat, "Ben olsam Ronaldo'yu alırım" iddiasında bulundu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Portekizli süper yıldızdan gelecek haberleri bekliyor.
 - Abdülkadir Ömür erdi muradına... Trabzonspor milli yıldızın sözleşmesini güncelledi
17 Kasım 2022 - 13:08

Abdülkadir Ömür erdi muradına... Trabzonspor milli yıldızın sözleşmesini güncelledi

Abdülkadir Ömür'ün yeni yıllık kazancı 20 milyon TL oldu. Trabzonspor, Abdulkadir Ömür ve Hüseyin Türkmen'in sözleşmelerini uzattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
 - A Milli Takım'da Çekya maçı öncesi İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü kadrodan çıkarıldı
17 Kasım 2022 - 12:02

A Milli Takım'da Çekya maçı öncesi İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü kadrodan çıkarıldı

İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü, kulüpleriyle kamp öncesinde varılan karşılıklı mutabakat neticesinde A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldı. Kulüpler, normalde "milli maç takvimi"nde yer almayan bu milli arada futbolcularını göndermeme hakkına sahip...
Başa Dön Sona Git