GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
SPOR - SPOR
06 Aralık 2022 - 17:26

TFF Fair Play/Adil Oyun Ekim Ayı Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, Fair Play/Adil Oyun Ekim Ayı Ödülleri'nin sahiplerini açıkladı.
SPOR - SPOR
06 Aralık 2022 - 14:50

Hakem sorusuna sinirlenen Eto'o'dan şoke eden hareket! Tekmeyle saldırdı

Eski yıldız futbolcu, şimdilerde Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı olan Samuel Eto'o, sporseverleri şoke eden bir olaya imza attı. Eto'o, Brezilya-Güney Kore maçının ardından tartışma ve kavga görüntüleriyle gündeme geldi.
SPOR - SPOR
06 Aralık 2022 - 10:40

Fransız futbolcu Mbappe'den takdir toplayan hareket: Alkol logosu önünde poz vermeyi reddetti

Kamerun ve Cezayir asıllı Fransa Milli Futbol Takımı'nın yıldız oyuncusu Kylian Mbappe, Katar'da süren Dünya Kupası kapsamındaki bir etkinlikte objektiflere poz verirken, alkollü içki markasının logosunu arka platformdan kaldırttı.
Spor - Spor
06 Aralık 2022 - 08:17

Beşiktaş'ta Ghezzal sevinci! Gelecek ay sahada

Beşiktaş camiasının sabırsızlıkla yolunu gözlediği Cezayirli tecrübeli futbolcu Rachid Ghezzal beklenenden hızlı iyileşti ve Antalya kampına dahil edildi. ABD'de operasyon geçiren ve iyileşmesinin 3-4 ayı bulabileceği belirtilen Ghezzal’ın beklenenden daha çabuk kendine geldiği belirtilirken, tecrübeli futbolcunun Ocak ayı ortasında formasına kavuşması bekleniyor...
Spor - Spor
06 Aralık 2022 - 08:07

Fenerbahçe'nin yıldızları Avrupa devlerinin radarında

Sarı lacivertlilerde Altay, Ferdi, Arda, İsmail, Valencia, Szalai, Crespo için İtalyan, İngiliz, İspanyol, Fransız ve Almanlar devrede...
 - Brezilya Güney Kore karşısında samba yaptı çeyrek finalde Hırvatistan'la eşleşti
05 Aralık 2022 - 23:36

Brezilya Güney Kore karşısında samba yaptı çeyrek finalde Hırvatistan'la eşleşti

2022 Dünya Kupası'nın 1 numaralı şampiyonluk favorisi Brezilya, Neymar'ın sakatlıktan döndüğü Güney Kore maçında samba yaptı. Son 16 turu maçının ilk yarısında 4 gol bulan Brezilya çeyrek finale beklenenden çok daha kolay ulaştı. Vinicius Jr, Neymar (p), Richarlison ve Paqueta'nın golleriyle fişi çeken Brezilya çeyrek finalde Hırvatistan'la eşleşti. Sambacılar 2. yarıda vites düşürdü, Güney Kore turnuvaya Paik Seung-Ho'nun golüyle veda etti: 4-1.
 - Maçta ailesine küfredilen basketbolcu tribüne çıkıp küfürbaz şahsı dövmek istedi!
05 Aralık 2022 - 23:32

Maçta ailesine küfredilen basketbolcu tribüne çıkıp küfürbaz şahsı dövmek istedi!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında oynanan Aliağa Petkimspor - Manisa BB maçının 4. periyodunda bitime 50 saniye kala alınan mola sırasında Manisa BB ile Aliağa Petkimspor taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliğin ardından Enka Spor Salonu’nda oynanan maçın seyircisiz devam edilmesi kararı verildi. Her iki takımın taraftarları salon dışına çıkarılmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti.
 - Stat 974, Dünya Kupası tarihinin ilk sökülebilir tesisi olmasıyla tarihe geçti
05 Aralık 2022 - 22:10

Stat 974, Dünya Kupası tarihinin ilk sökülebilir tesisi olmasıyla tarihe geçti

Stat 974, 2022 FIFA Dünya Kupası'na son kez ev sahipliği yaptı. Dünyanın en ilginç stadyumlarından bir olan Stat 974, Dünya Kupası tarihinin ilk sökülebilir tesisi olmasıyla tarihe geçti. Konteyırlardan inşa edilen stadyum söküldükten sonra başka bir ülkeye hediye edilecek ve yeniden kurulacak.
 - Fenerbahçe'nin devre arası transfer Adamo Nagalo! Resmi görüşmeler başladı
05 Aralık 2022 - 21:40

Fenerbahçe'nin devre arası transfer Adamo Nagalo! Resmi görüşmeler başladı

Fenerbahçe, Nordsjælland forması giyen 20 yaşındaki stoper Adamo Nagalo için yeniden devreye girdi. Burkina Fasolu futbolcuyu bir süredir takip eden Fenerbahçe yazın transfer girişimden bulunmuş ancak masadan kalkmıştı. Danimarka Ligi'nin dikkat çeken isimleri arasında giren Nagalo yeniden Sarı-Lacivertliler'in gündeminde.
 - Katar Panteri Livakovic! Hırvatistan kalecisi Japonya'nın 3 penaltısını kurtardı, çeyrek finali getirdi
05 Aralık 2022 - 20:46

Katar Panteri Livakovic! Hırvatistan kalecisi Japonya'nın 3 penaltısını kurtardı, çeyrek finali getirdi

Hırvatistan Japonya'yı penaltılarla eleyerek 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Grupta Almanya ve İspanya'yı mağlup ederek dikkatleri üstüne çeken Japonlar Maeda'nın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 55'te Perisic'in golüyle maça eşitlik geldi ve uzatmalara gidildi. 30 dakikada da eşitlik bozulmayınca penaltılar çeyrek finalisti belirledi. Hırbatistan kalecis Dominik Livakovic, Japonya'nın 4 penaltısından 3'ünü kurtararak kahraman oldu. Hırvatlar final oynadığı 2018 Dünya Kupası'nda da çeyrek finale penaltılarla yükselmişti.
 - Ronaldo Nazario bugün oynasa değeri kaç para olurdu? Efsane futbolcuların bugünkü bonservis bedelleri
05 Aralık 2022 - 20:19

Ronaldo Nazario bugün oynasa değeri kaç para olurdu? Efsane futbolcuların bugünkü bonservis bedelleri

Şimdiye kadar bir futbolcuya ödenen en yüksek bonservis bedeli Brezilyalı yıldız Neymar'a ait. Neymar 2017 yazında Barcelona'dan PSG'ye 222 milyon euroluk serbest kalma bedeli ödenerek transfer edilmişti. Peki Ronaldo Nazario, Maradona, Van Basten ya da Platini gibi isimlerin güncel piyasa değeri kaç para olurdu? Özel bir algoritmayla bu sorunun cevabı arandı.
 - Hırvat yıldız Ivan Perisic, Davor Suker'in Dünya Kupası rekorunu kırdı
05 Aralık 2022 - 19:44

Hırvat yıldız Ivan Perisic, Davor Suker'in Dünya Kupası rekorunu kırdı

Hırvatistan'ın Japonya ile oynadığı 2022 Dünya Kupası son 16 turu maçında ülkesine beraberliği getiren golü atan Ivan Perisic, Hırvatistan'ın efsane golcüsü Davor Suker'in 9 gollük "büyük turnuvalarda Hırvatistan'ın en çok gol atan oyuncusu" rekorunu kırdı. 33 yaşındaki Perisic milli formayla attığı 32 golün 10'unu büyük turnuvalarda attı. Hırvatistan son 16'da Japonya'yı penaltılarla eleyerek çeyrek finale yükseldi.
 - İspanya - Fas maçı öncesi İspanya'da güvenlik alarmı! Ülkede 1 milyon Faslı yaşıyor
05 Aralık 2022 - 19:03

İspanya - Fas maçı öncesi İspanya'da güvenlik alarmı! Ülkede 1 milyon Faslı yaşıyor

Belçika ile Fas arasındaki grup maçını Fas 2-0 kazandıktan sonra Brüksel'de olaylar çıkmıştı. İspanya, ülkede yaşayan 1 milyona yakın Faslı'nın maç sonrası taşkınlık yapmasından çekiniyor. Fas vatandaşlarının olası kutlama etkinliklerine karşı ülkede güvenlik alarmı verildi.
 - Francesco Farioli: 2022 Dünya Kupası'ndaki favorim İspanya! Oyuna yaklaşımlarını çok beğeniyorum
05 Aralık 2022 - 18:12

Francesco Farioli: 2022 Dünya Kupası'ndaki favorim İspanya! Oyuna yaklaşımlarını çok beğeniyorum

Geriden oyun kurmayı takıntı haline getirmekle eleştirilen Alanyaspor'un İtalyan teknik direktörü Francesco Farioli, "Geri adım atmayacağız. Eleştiriler olabilir. Biz bir şeye inanıyoruz, oyuncular inanıyor. Devam edeceğiz" dedi. Başarılı çalıştırıcı 2022 Dünya Kupası'ndaki favorisinin de İspanya olduğunu söyledi.
 - Beşiktaş'ta Ghezzal sürprizi! Antalya kampı başladı, Cezayirli yıldız takıma döndü
05 Aralık 2022 - 17:51

Beşiktaş'ta Ghezzal sürprizi! Antalya kampı başladı, Cezayirli yıldız takıma döndü

2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışan Beşiktaş, 2. etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Antalya'ya ulaştı. Siyah-beyazlı ekipte bir süredir sakatlığı devam eden Rachid Ghezzal kamp kadrosuna dahil edilirken, Dünya Kupası'nda top koşturan Atiba Hutchinson ve Kevin N’Koudou’nun ise 8 Aralık Perşembe günü kampa katılacakları belirtildi.
SPOR - SPOR
05 Aralık 2022 - 12:29

Müsabakada korku dolu anlar! Futbolcunun dili boğazına kaçtı, oyuncular gözyaşlarına boğuldu

Samsun'da bölgesel amatör lig karşılaşmasında sahada oyun normal bir şekilde ilerlerken bir anda oyunculardan biri rakibiyle çarpışınca dili boğazına kaçtı ve yere yığıldı. Yüreklerin ağza geldiği o anlarda sağlık görevlileri hemen mücadele etti ve futbolcu hastaneye kaldırıldı. Arkadaşlarının o halini gören diğer furbolcuular ise gözyaşlarını tutamadı.
Spor - Spor
05 Aralık 2022 - 08:28

Kral rahatlığı! Norveçli golcü Pedro'nun sakatlığını unutturdu

Brezilyalı oyuncunun sezonu kapatmasıyla sarsılan Fenerbahçe’nin yüzünü Joshua King güldürdü. Norveçli, sakatlık dönüşü çıktığı iki maçta iki golle güven verdi.
Spor - Spor
05 Aralık 2022 - 08:18

Beşiktaş Takuma Asano'nun peşinde

Beşiktaş, Dünya Kupası'nda Almanları yıkan Japon Takuma Asano'nun peşine düştü. Ghezzal’ın dönüşünün 3,5 ayı bulacak olmasından dolayı sağ kanada takviye yapmak isteyen yönetim, 28 yaşındaki futbolcuyu kadroya katmak istiyor.
Spor - Spor
05 Aralık 2022 - 07:42

Katar'da erken final! 10 Aralık'ta futbol ziyafeti var

İngiltere son 16 maçında Senegal'i 3 golle yenerek zorlanmadan saf dışı etti. Ada ekibi Henderson, Kane ve Saka’nın golleriyle tura uzandı. Çeyrek finalde kupanın diğer favorisi Fransa ile eşleşti.
 - İngiltere Senegal'i yıldızlarıyla 3'ledi! Çeyrek finalde İngiltere - Fransa eşleşmesi
04 Aralık 2022 - 23:43

İngiltere Senegal'i yıldızlarıyla 3'ledi! Çeyrek finalde İngiltere - Fransa eşleşmesi

2022 Dünya Kupası'nın favori takımlarından İngiltere son 16 turunda Senegal'i Jordan Henderso Harry Kane ve Bukayo Saka'nın golleriyle 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. İlk yarıda bulduğu 2 golle işi bitiren İngilizler, zor geçmesi beklenen maçı kolaya çevirmeyi bildi. Katar'da Hollanda - Arjantin eşleşmesinden sonra 2. çeyrek final eşleşmesi de İngiltere - Fransa oldu.
 - Abdülkerim Bardakçı: Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum
04 Aralık 2022 - 22:40

Abdülkerim Bardakçı: Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum

Galatasaraylı Abdülkerim Bardakçı, 2022 Dünya Kupası'ndaki favorisinn Portekiz olduğunu söyledi ve Cristiano Ronaldo'ya övgüler yağdırdı: "Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum. Ronaldo benim gözümde tamamen böyle üretilmiş bir makine gibi. Kusursuz her şeyi ile. Çok çalışkan. Her şeyi sonuna kadar yapıyor. Her şeyini veriyor sahada. İnanılmaz bir kaliteye sahip. O yüzden Ronaldo."
Başa Dön