Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu

Düzenleyen:
2 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu

GÜNDEM Haberleri

İkna çalışmaları neticesinde; PKK/KCK terör örgütünden kaçan 2 örgüt mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğu bilgisi verildi.

Terör örgütü PKK'da çözülme sürüyor. Yurt içinde ve yurt dışında yapılan başarılı operasyonlar neticesinde iyice köşeye sıkışan PKK'lı örgüt üyeleri, yapılan başarılı ikna çalışmaları sonucunda teslim oluyor. Bu kapsamda 2 örgüt mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

BU YIL 120 ÖRGÜT ÜYESİ TESLİM OLDU

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK/KCK terör örgütünden kaçan 2 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu.
Örgüt mensuplarından birinin 1997 yılında terör örgütüne katıldığı, Irak ve Suriye’de faaliyet gösterdiği, Diğer örgüt mensubunun da terör örgütünün Avrupa alanında faaliyet gösterdiği tespit edildi. Böylelikle; 2021 yılı içerisinde sadece ikna yoluyla ülkemize teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 120'ye yükseldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...