Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onur Şener'in ailesine taziye telefonu

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onur Şener'in ailesine taziye telefonu

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da öldürülen müzisyen Onur Şener için Cumhurbaşkanı Erdoğan Şener'in ailesine taziye telefonu açtı. Erdoğan, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda öldürülen müzisyen Onur Şener için Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda meydana gelen olayda mekanda bulunan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi, müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Onur Şener ise şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine 3 kişi, mekan kapanışı müzisyen ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda 3 kişi, Onur Şener’e şişelerle saldırırmış ve kırılan cam şişeleri Onur Şener'in boynuna saplanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada ağır yaralanan Onur Şener’i hastaneye sevk etti. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Onur Şener hayatını kaybederken polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Onur Şener’in, istek şarkının sözlerin bilmediği için üç kişi tarafından dövülerek feci şekilde öldürülmesi ise büyük tepkilere yol açtı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrolle serbest bırakıldı.

CUMHURBAŞKANI ERODĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, müzisyen Onur Şener'in acılı ailesini arayarak başsağlığı diledini duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da öldürülen müzisyen Onur Şener'in ailesine taziye telefonu açtı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...