AK Parti'ye geçeceği iddia edilmişti! Mustafa Bilici mitinge katıldı
Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında Ankara’da düzenlenen programa katıldı. AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialarla gündemde olan Bilici’nin mitingde yer alması dikkat çekti. Öte yandan İYİ Parti’den istifa eden Aydın Milletvekili Ömer Karakaş da aynı programa katıldı.
AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında Başkent Millet Bahçesi’nde geniş katılımlı bir program düzenlendi. Mitinge Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici de katıldı. Bilici’nin programa katılması, son günlerde siyasi kulislerde gündeme gelen AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddiaları yeniden gündeme taşıdı.
AK PARTİ’YE GEÇECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ
Bilici’nin AK Parti’ye katılacağı ve kuruluş yıl dönümü programında rozetinin takılacağı yönünde gün içinde çeşitli haberler yayımlandı. Öne çıkan bilgilerden biri de Bilici’nin geçişinin gerçekleşmesi halinde Yeni Yol Grubu’nun TBMM’deki sandalye sayısının 19’a düşeceğini ve grup statüsünün bundan etkilenebileceğiydi.
Hepsi aynı gün doğdu! AK Parti ile yaşıt 25 genç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu
İSTİFA EDİP AK PARTİ PROGRAMINA KATILDI
Bir süredir AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialarla gündeme gelen Aydın Milletvekili Ömer Karakaş da program öncesinde İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.
Karakaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kurucusu ve Milletvekili olduğum İYİ Parti’den, gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.
İstifasını duyuran Karakaş, aynı günün akşamında AK Parti’nin Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen 25’inci kuruluş yıl dönümü programına katıldı.
GÖZLER ROZET TÖRENİNDE
Mustafa Bilici ve Ömer Karakaş’ın yanı sıra farklı partilerden bazı milletvekillerinin de AK Parti’ye katılması bekleniyor. Milletvekillerinin partiye katılımlarının ve rozet töreninin program kapsamında netleşmesi bekleniyor.

