Aydın'da inşaat işçileri patronlara taşla sopayla saldırdı! Ortalık savaş alanına döndü: 1'i ağır 5 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aydın'da inşaat işçileri patronlara taşla sopayla saldırdı! Ortalık savaş alanına döndü: 1'i ağır 5 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde inşaat işçileri, alacak verecek meselesi yüzünden daha önceden iş aldığı patronlarına sopa ve saksılarla saldırdı. Polis olaylara müdahale ederken 1’i ağır 5 kişi yaralandı, olayla ilgili 6 kişi de gözaltına alındı.

Türkmen Mahallesi’nde bulunan bir inşaatta saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda  kalıp ustası İ.O., daha önceden iş verdiği duvarcı ustaları ile arasında alacak verecek meselesi olduğu ileri sürüldü. Yaklaşık 7-8 kişilik grup, Türkmen Mahallesi’nde patronlarının çalıştığı inşaata gelerek iddiaya göre alacaklarını istedi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜNCE OLAN OLDU

Aralarındaki sözlü tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Kalıp ustası İ.O.’nun da inşaatta çalışan arkadaşları kavgaya dahil oldu. Taşlarla, sopalarla hatta çevrede bulunan saksılarla birbirine giren şahıslar polisin gelmesiyle kaçmaya başladı. Olaya müdahale eden Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Devriye Ekipler Amirliğine bağlı polisler kaçan zanlıları bir bir yakaladı.

1'İ AĞIR 5 YARALI VAR

Olay yerine gelen ambulansla ağır yaralanan İ.O., Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanan 4 kişi de ayakta tedavi edildi. Olayla ilgili 6 kişinin de gözaltına alındığı öğrenilirken, soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...