Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Eski bakanın öldürülme anı ortaya çıktı!

Eski bakanın öldürülme anı ortaya çıktı!

Eski Savunma Bakanı Ercan Vuralhan oturduğu kafede bıçakla öldürülmüştü. Eski bakanın öldürülme anları ortaya çıktı.

Kaydet
a- | +A

Fatih Sirkeci'de Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan'ın kafeteryada oturduğu esnada Yüksel K. tarafından öldürüldüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

KAFEDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan Fatih Sirkeci'de bir kafeteryada oturduğu esnada aralarında alacak-verecek meselesi olan Yüksel K. tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Olaydan sonra bıçağıyla birlikte teslim olan Yüksel K., Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN CİNAYETİ İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunda suçunu kabul eden Yüksel K. cinayeti, eski bakan Vuralhan ile aralarında alacak-verecek meselesinden ötürü işlediğini itiraf etmişti. Şubedeki işlemlerinin ardından Yüksel K. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ANA AİT KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Levent Afet Yolal Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen Vuralhan'ın öldürüldüğü anlara ait ise güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.