Adını Feriha Koydum dizisinin yıldızları Hazal Kaya ile Ceyda Ateş yıllar sonra buluştu

Düzenleyen:
Adını Feriha Koydum dizisinin yıldızları Hazal Kaya ile Ceyda Ateş yıllar sonra buluştu

MAGAZİN Haberleri

Yıllar önce ekranların ses getiren dizisi Adını Feriha Koydum’da başrolü paylaşan Hazal Kaya ve Ceyda Ateş, uzun bir aradan sonra buluştu. İkili bol bol hasret giderdi.

Adını Feriha Koydum dizisinde iki ezeli düşmanı canlandıran Hazal Kaya ve Ceyda Ateş, yıllar sonra çocuklarıyla beraber bir araya geldi. Fenomen dizinin Feriha ve Hande’si seneler sonra hasret giderdi. Feriha'nın abisini oynayan Melih Selçuk da ikiliye eşlik etti.

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, eşi Buğra Toplusoy’un işleri nedeniyle Miami’ye taşınmış, oyunculuğa ara vermişti. Şimdilerde yurt dışında yaşayan Ateş, ekranlardan uzak bir hayat sürüyordu. Türkiye’ye ziyarete gelen oyuncu, Hazal Kaya’yı ziyaret etti. Instagram'da 730 bin takipçisi bulunan Ceyda Ateş, sürpriz buluşmadan kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Adını Feriha Koydum dizisinin yıldızları Hazal Kaya ile Ceyda Ateş yıllar sonra buluştuHazal Kaya'nın oğlu Fikret, Ceyda Ateş'in kızı Talia

“BAYA BAYA ANNE OLMUŞ BUNLAR YA”

Buluşmada Hazal Kaya ve Ceyda Ateş’in çocukları Fikret ve Can da vardı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı görüşmeden kareleri, Ateş, "Sonunda buluştular. Hazal Kaya, Melih Selçuk ve bitirim ikili. Fikret bey ve Talia hanım" notunu yazdı.

Adını Feriha Koydum dizisinin yıldızları Hazal Kaya ile Ceyda Ateş yıllar sonra buluştu

Oyuncu Melih Selçuk ise Ateş'in paylaşımına yorum olarak "Baya baya anne olmuş bunlar ya" yazarak herkesi güldürdü.

Ceyda Ateş, 2020 yılında kızı Talia'yı kucağına almıştı. Eşi Buğra Toplusoy ile kızına Talia ismini vermiş, nedenini açıklarken ise “Aslında çok isim düşündük. En son Talia ismine karar verdik. 'Sonbaharı müjdeleyen, şans ve bereket veren, hayvanlar aleminin kraliçesi' anlamına geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum ve Bizim Hikaye gibi birçok dizide rol alan Hazal Kaya, ise kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile evlenmişti. İkilinin bebekleri Fikret Ali 2019 yılında dünyaya merhaba dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...