Tuba Büyüküstün kızlarını paylaştı: İkizlerin büyümüş hali şaşırttı

Düzenleyen:
Tuba Büyüküstün kızlarını paylaştı: İkizlerin büyümüş hali şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Maya ve Toprak’la verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. İkizlerin büyümüş hali dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızları Maya ve Toprak adeta genç kız oldu. 39 yaşındaki güzel oyuncunun kızları ile yaptığı paylaşımlar sosyal medyada ilgi odağı olmaya devam ediyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan oyuncu, kızları ile çekilmiş bir karesini paylaştı.

Tuba Büyüküstün kızlarını paylaştı: İkizlerin büyümüş hali şaşırttıİşte o paylaşım...

ANNE KIZ PAYLAŞIMI

Oyuncu Tuba Büyüküstün, "Gönülçelen" dizisinde aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Onur Saylak ile 2011'de Paris'te evlenmişti. İkili evliliklerini anlaşmazlık nedeniyle 2017 yılında sonlandırdı. Hem güzelliğiyle hem de oyunculuğuyla takdir toplayan Tuba Büyüküstün, 2012 yılında annelik heyecanını yaşadı. Tuba Büyüküstün kameralardan uzakta büyüttüğü kızlarının fotoğraflarını ara sıra sosyal medyada paylaşıyor.  Zaman zaman yaptığı anne-kız paylaşımlarında Maya ve Toprak'ın ne kadar büyümüş olduğu ise takipçilerinin gözünden kaçmıyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...