Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak’ın kızları yeni yaşına girdi

Düzenleyen:
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak’ın kızları yeni yaşına girdi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Onur Saylak ile Tuba Büyüküstün’ün ikiz kızları 10 yaşına girdi. Saylak, sosyal medya hesabından kızlarının doğum gününü yaptığı paylaşımla kutladı.

Birçok başarılı dizide rol alarak adından söz ettiren Onur Saylak, kendisi gibi oyuncu Tuba Büyüküstün ile dünya evine girmiş, 6 yıllık evliliğin ardından boşanmıştı. Aralarındaki krizi aşamayıp ayrılan çiftin bu evlilikten Maya ve Toprak adında ikiz kızları oldu.

Tuba Büyüküstün ile oyuncu Onur Saylak’ın ikiz kızları Maya ve Toprak büyüdü. Geçtiğimiz gün 10 yaşına basan ikizlerin doğum gününü Onur Saylak, Instagram hesabından kutladı. Saylak, siyah beyaz bir fotoğraf paylaşarak "E daha ne olsun" yazdı.

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak’ın kızları yeni yaşına girdi

Onur Saylak, Instagram hesabından bu kareyi paylaştı

Kameralardan uzakta büyüyen kızların Tuba Büyüküstün’e benzerliği dikkat çekti. Oyuncu Onur Saylak, ikinci evliliğini ise menajer Gözde Yılmaz ile yaptı. Üçüncü kez baba olma heyecanı yaşayan Saylak, çocuğuna Deniz Ali adını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...