İstanbul'a gelen Belhanda Galatasaray'a transfer mi oluyor? Okan Buruk son noktayı koydu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul'a gelen Belhanda Galatasaray'a transfer mi oluyor? Okan Buruk son noktayı koydu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray'ın eski futbolcusu Younes Belhanda, geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı feshetmişti. Galatasaray - Konyaspor maçını stadyumda izleyen Faslı oyuncu transfer söylentilerine cevap verdi.

ÖZEL - FERHAT KIZILTAŞ Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkiyegazetesi.com.tr spor servisinin Younes Belhanda ile ilgili yönelttiği soruya cevap veren Buruk, Faslı oyuncunun başka bir takıma gideceğini öne sürdü.

'İstanbul'daki maçı izleyen Belhanda'yı takımınızda ister misiniz?' sorusuna "Belhanda ile ilgili bir düşüncemiz olmadı. Başka bir ülkeden takımla anlaştığını duyduk. Onun için hayırlısı olsun. Ana hedefimiz maçları kazanmak. Transfer önümüzdeki günlerde netleşecektir." karşılığını veren Buruk, transfer söylentilerine son verdi.

İstanbul'a gelen Belhanda Galatasaray'a transfer mi oluyor? Okan Buruk son noktayı koydu

BELHANDA: HENÜZ ANLAŞMADIM

Galatasaray - Konyaspor maçı öncesi stadyumda açıklamalarda bulunan Belhanda, "Henüz bir takımla anlaşmadım. Hakkımda hayırlısı olsun. Galatasaray maçına bir futbolsever olarak geldim" ifadelerini kullandı.

Faslı yıldızın Katar ekiplerinden bir takımla anlaştığı iddia edilmişti. Ayrıca Süper Lig'den Pendikspor ve Trabzonspor'un da 33 yaşındaki orta saha için nabız yokladığı öne sürüldü.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...