Son dakika: Beşiktaş'ta Ghezzal Başakşehir maçı kadrosundan çıkarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Beşiktaş'ta Ghezzal Başakşehir maçı kadrosundan çıkarıldı

SPOR Haberleri

Bu sezon sakatlığından dolayı uzun bir süre sahalardan uzak kalan Rachid Ghezzal, bir türlü beklenen katkıyı verememişti. Başakşehir ile bu akşam oynanacak maçın kadrosuna alınması beklenen Cezayirli yıldızın bu akşam forma giyemeyeceği öğrenildi.

Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir'e konuk olacak olan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, Başakşehir maçı kadrosundan çıkarıldı. Cezayirli oyuncunun sakatlığından dolayı bu sezon sadece 6 lig maçına çıkıp, 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Siyah-beyazlı ekipte 3 kupa kazanan Ghezzal'ın bonservisi geçen yıl 3 milyon euro bedelle Leicester City takımından alınmıştı. Yıldız oyuncunun yaşadığı sakatlıklar taraftarlarda hayal kırıklığı yaşattı.

CENK TOSUN SINIRDA

Beşiktaş'ta bugün oynanacak Başakşehir maçı öncesi Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Bu sezon Bitexen Giresunspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor karşılaşmalarında sarı kart gören golcü oyuncu, bu akşam kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve İstanbulspor ile oynanacak mücadelede görev yapamayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...