Cep yakmayacak: Samsung Galaxy A05 tasarımı ve özellikleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: GSMArena
- Güncelleme:
Cep yakmayacak: Samsung Galaxy A05 tasarımı ve özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / GSMArena

Samsung, amiral gemisi modellerinin yanı sıra uygun fiyatlı akıllı telefonları üzerinde de çalışıyor. Bugün son olarak uygun fiyatlı beklenen Galaxy A05 modelinin tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu. Peki, Galaxy A05 teknik özellikleri ve tasarımı nasıl olacak? İşte cevabı.

Samsung, giriş modeli telefonlarının yanında yer alacak Samsung Galaxy A05 modeli üzerinde çalışıyor. GSMArena tarafından bugün yayınlanan habere göre Galaxy A05, gücünü 12 nanometre fabrikasyon sürecinden geçen Helio G85 işlemcisinden alacak.

İşlemci; iki adet 2.0 GHz hızında Cortex-A75 ve altı adet 1.8 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemci ihtiyacını da Mali-G52 MC2 ile sağlıyor.

SAMSUNG GALAXY A05 MUHTEMEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

Samsung Galaxy A05; 6.7 inç büyüklüğünde HD+ ekrana sahip olacak. Ekranda su damlası tasarımında 8 Megapiksel özçekim kamerası bekleniyor.

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel derinlik kamerası yer alacak. 25W şarjı destekleyecek Samsung Galaxy A05, 5.000 mAh da bataryaya sahip olacak.

Cep yakmayacak: Samsung Galaxy A05 tasarımı ve özellikleri belli oldu

4/6 GB RAM ve 64/128 GB depolamayla gelecek Galaxy A05, güvenliğini yan tarafta yer alacak güç düğmesine entegre edilmiş parmak izi teknolojisiyle sağlayacak.

Siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle gelecek akıllı telefon; Geekbench 6 performans tek çekirdekli performans testinden 419 puan, çok çekirdekli performans testinden de 1286 puan almayı başardı. Öte yandan Samsung Galaxy A05 modelinin ne zaman tanıtılacağı ve fiyat etiketinin ne kadar olacağı henüz bilinmiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...