Ceza kesilince çılgına döndü, polisi tehdit etti: Teke tek çıkalım

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ceza kesilince çılgına döndü, polisi tehdit etti: Teke tek çıkalım

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Esenyurt'ta aracıyla seyir halindeyken telefonla konuştuğu için polis tarafından durduruldu ve ceza kesildi. Ceza için çılgına dönen sürücü trafik polisi ile tartışmaya başladı ve polise tehditler savurarak 'Seni aldıracağım. Teke tek çıkalım' ifadelerini kullandı.

İstanbul'da tarfik magandaları kadar sürücülerde zorluk çıkarıyor. İstanbul'daki bir sürücü aracında telefonla konuştu ve polis ekipleri durumu görünce sürücüye ceza kesti. Duruma sinirlenen sürücü polisle tartışarak adeta terör estirdi ve polisi 'Seni aldıracağım' diyerek tehdit etti. Sürücüye hem polise mukavemetten hem de araç sürerken telefonla konuşmaktan işlem yapıldı.

'ÇIKAR ÜNİFORMAYI TEKE TEK ÇIKALIM'

Ceza işlemleri yapıldığı esnada polis ile tartışmaya giren Tok, polis memuru ile kavga etmeye başladı. Hamile eşinin yanında boğazına sarınıldığını iddia eden Tok, etrafa tehditler savurmaya başladı. Polis memuruna, “Sana saygım yok üzerindeki üniformaya saygım var. Çıkar üniformayı teke tek çıkalım. Seni aldıracağım” diyerek ortalığı birbirine kattı.

GÜÇLÜKLE DURDURULDU

Polis memuru ile birbirine giren Tok’u çevredeki vatandaşlar ve diğer polisler güçlükle durdurabildi. Özkan Tok’a araçla giderken telefonla konuşmak ve polise mukavemetten işlem yapıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...