AK Partili vekilin kardeşi hıdrellez kutlamalarında bıçaklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
AK Partili vekilin kardeşi hıdrellez kutlamalarında bıçaklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle'nin kardeşi Atılay Bekle, ailesiyle birlikte katıldığı hıdrellez kutlamalarında bıçaklandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

İzmir Konak ilçesine bağlı Hilal Mahallesi'nde dün akşam Hıdırellez kutlamaları düzenlendi. İlerleyen saatlerde konser verildi. Etkinliğe katılan alkollü iki grup arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü.

AK Partili vekilin kardeşi hıdrellez kutlamalarında bıçaklandı

Cemal Bekle

Konseri seyreden AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle'nin kardeşi Atılay Bekle, eşi ve iki çocuğuyla birlikte bir anda kavganın ortasında kaldı. Bekle, ailesinin oradan uzaklaştırmak isterken bıçaklandı.

Olaya müdahale eden polis ekipler, kavgaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı. Vekilin kardeşi ise özel bir araçla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Bekle, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...