Kışın ortasında bahar havası: Ağaçlar tomurcuk verip çiçek açtı

- Güncelleme:
Kışın ortasında bahar havası: Ağaçlar tomurcuk verip çiçek açtı

YAŞAM Haberleri

Bartın’da ocak ayında çiçek açtı. Kış ortasında bahar havasının yaşandığı köyde ağaçlar gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Nar ve kızılcık ağaçları çiçek açtı, fındık ağaçları ise tomurcuklandı.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyrettiği kentte son haftalarda adeta bahardan kalma günler yaşanıyor. Bartın’ın Kumluca Akörensöküller köyünde ise güneşi gören ve adeta yalancı bahara aldanan nar ve kızılcık ağaçları çiçek açtı, fındık ağaçları da tomurcuklandı.

Kışın ortasında bahar havası: Ağaçlar tomurcuk verip çiçek açtı

OCAK AYINDA ÇİÇEK AÇTI

Bu sırada çiçek açan ağaçlarda da arılar polen toplaması ise dikkat çekti. Çiçek açan ağaçları gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken köy sakinlerinden Necati Şimşek, gördükleri manzara karşısında çok şaşırdıklarını ifade ederek, “Ocak ayında ağaçların çiçek açması normal değil ama Allah’ın hikmeti” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...