Rıdvan Dilmen'den TFF'nin Caner Erkin kararına tepki: Dünya futbolunda böylesi yok

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den TFF'nin Caner Erkin kararına tepki: Dünya futbolunda böylesi yok

SPOR Haberleri

Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin'in gördüğü kırmızı kart sonrası aldığı 3 maçlık cezanın 2'sini çekmesinin ardından TFF tarafından cezanın 1 maça düşürülmesi spor yorumcusu Rıdvan Dilmen tarafından sert bir dille eleştirildi. Dilmen, "Dünya futbolunda böylesi yok. Hayatımda ilk kez görüyorum. Buradan Caner'e sesleniyorum. Bir daha kırmızı kart görürsen alacağın var" dedi.

Süper Lig'in 20'nci haftasında oynanan Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı sonrası karşılaşmaya dair açıklamalarda bulunan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TFF'nin Caner Erkin hakkında aldığı karara da değindi. Dilmen, Fatih Karagümrük forması giyen Erkin'in gördüğü kırmızı karttan dolayı aldığı 3 maçlık ceza sonrası yaşananlara adeta ateş püskürdü.

Ligin 18'inci haftasındaki Karagümrük - Fenerbahçe karşılaşmasında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Erkin, Bodrum ve Alanya karşılaşmalarında forma giyemedi. Bu olayın ardından TFF, cezayı bir maça düşürdü. Böylece Caner Erkin bir maç fazladan ceza çekmiş oldu. Dilmen, "Caner'e borcunuz var, ödeyecek misiniz? Caner'in 1 maç alacağı var şu an. Dünya futbolunda böylesi yok" dedi.

Rıdvan Dilmen'den TFF'nin Caner Erkin kararına tepki: Dünya futbolunda böylesi yokCaner Erkin, karşılaşmanın 38. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı

"DÜNYA FUTBOLUNDA BÖYLESİ YOK"

Rıdvan Dilmen, "Caner Erkin herkesin bildiği gibi 3 maç ceza aldı. Bodrumspor ve Alanyaspor maçlarında cezasını çekti ve oynamadı. Buraya kadar her şey yolunda. Daha sonra Tahkim Kurulu cezasını 1 maça indirdiğini söyledi. Hal böyle olunca Caner Erkin'e 1 maç borçlu olmuş oldular. Adam 1 maç boşuna ceza çekti" dedi.

"Ben daha önce böyle bir şey görmedim" diyerek karara tepki gösteren Dilmen, "Dünya futbolunda böylesi yok. Hayatımda ilk kez görüyorum. Buradan Caner'e sesleniyorum. Bir daha kırmızı kart görürsen alacağın var." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...