Avukat çifte bıçaklı ve taşlı saldırı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Avukat Aleyna Kübra Kanalcı ve eşi Muharrem Kanalcı velayet davasında çocuğun teslimi için gittikleri adreste bıçaklı, taşlı saldırıya uğradı. Cumhuriyet Başsavcılığından konuyla ilgili açıklama geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Bursa’da, velayet davasında çocuğun teslimi için gittikleri adreste, çocuğu teslim etmek istemeyen ailenin bıçak ve taşla saldırısına uğrayan avukat Aleyna Kübra Kanalcı ile eşi avukat Muharrem Kanalcı yaralandı. Avukat çift, tedavilerinin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şüpheliler kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

İşte o açıklama;

“20 Haziran 2023 günü yaşı küçük çocuğun kolluk kuvvetlerinin gözetiminde babasından alınarak annesine teslim edilmesi sonrasında şüpheliler K.E, M.E., S.E, F.E, tarafından içerisinde müştekiler K.E, A.K, Muharrem Kanalcı ve eşi Avukat Kübra Kanalcı’nın bulunduğu aracın seyir halinde iken önünün kesilerek araca zarar verilmesi ve araç içerisindeki müştekilerin darp edilmesi iddiası ile Cumhuriyet Başsavcılığı şüpheliler hakkında “Kasten Yaralama, Mala Zarar verme, Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması ve Görevi Yaptırmamak İçin Direnme” suçlarından soruşturma başlatıldı. Şüpheliler hakkında gözaltı kararı verildi.”

Avukat çifte bıçaklı ve taşlı saldırı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...