Buse Varol'dan Alişan paylaşımı: Aralarındaki buzlar eridi

Düzenleyen:
Buse Varol'dan Alişan paylaşımı: Aralarındaki buzlar eridi

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir boşanma haberleri ile gündeme gelen Alişan ile Buse Varol barıştı. Buse Varol son paylaşımında Alişan’ı etiketleyerek fotoğraf ekledi. Bu paylaşım ikilinin arasındaki buzların eridiğine yorumlandı.

Evliliklerinde 3. yılı bitiren Alişan ile Buse Varol çifti, günlerdir ayrılık iddialarıyla gündemde. Ünlü çiftin kızları Eliz'in 1. yaş günü kutlamasında patlak veren kriz günlerce konuşulmuştu. İkilinin arasındaki kriz çözüldü. Buse Varol’un Alişan’ı etiketleyerek yaptığı son paylaşım ‘kırgınlık bitti’ şeklinde yorumlandı.

"HİÇ GEREK YOKTU CANIM"

Buse Varol’un son paylaşımı dikkat çekti. Çocuklarıyla oyuncak bir arabaya binen ve bu anlardan bir kareyi ayna selfie’si yapan Varol, çektiği kareyi Instagram hikayesinde de paylaştı. Fotoğrafa 'hiç gerek yoktu canım' yazıp eşi Alişan'ı da etiketleyen Varol'un bu paylaşımına Alişan da hikayesinde yer verdi.

Buse Varol'dan Alişan paylaşımı: Aralarındaki buzlar eridiİşte o paylaşım...

Öte yandan Buse Varol, geçtiğimiz haftalarda çıkardığı alyansını yeniden taktı. Alyansını vurgulayarak bir paylaşım yapan Varol, dikkatleri üzerine çekti.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...