Vodafone'dan yüksek hızlı oyun deneyimi

Vodafone'dan yüksek  hızlı oyun deneyimi

TEKNOLOJİ Haberleri

Mevcut mobil altyapısını Geleceğe Hazır Şebeke mimarisiyle daha hızlı, daha esnek ve gecikme süresi daha düşük bir yapıya kavuşturan Vodafone, şimdi de FreeZone Gaming ürünlerinin sınırsız oyun uygulamalarının servis kalitesini artırdı.

ÖMER TEMÜR

5G'nin temellerini oluşturan bu özellik sayesinde, FreeZone Gaming ürünlerini kullanan gençler, Vodafone 4.5G şebekesinde sınırsız oyun uygulamaları üzerinden kullanım yaptıklarında beş katına kadar iyileştirilmiş hizmet alarak en düşük gecikme süresiyle oyun oynama imkanı buluyor.  Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy böylece genç oyunseverlerin yoğunluk olan alanlarda sınırsız oyun uygulamalarına girdiklerinde kendilerine özel tasarlanmış servis ile Vodafone şebekesi içindeki en iyi oyun deneyimine ulaşacağını söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...